Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Νησιά Ιονίου:Παρελάσεις… κεκλεισμένων των θυρών-Ένταση με μέλη της Χρυσής Αυγής!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Διαβάστε όλα όσα έγιναν σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλλονια και Λευκάδα…

Απουσία κυβερνητικού εκπροσώπου και κάτω από ισχυρή αστυνομική παρουσία, πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρελαση στην Κέρκυρα. Υπό τον φόβο των επεισοδίων δεν στήθηκε η εξέδρα των επισήμων παρά μόνο η ελληνική σημαία, ενώ την παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης κ.κ. Νεκτάριος και ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπ.Σπύρου.

Ο βουλευτής Νίκος Δένδιας είχε ανακονώσει ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα, εκπροσωπώντας τη ΝΔ στις εκδηλώσεις, ενώ απούσα ήταν και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ‘Αντζελα Γκερέκου. Μισή ώρα πριν την παρέλαση, κινήματα και οργανώσεις καλούσαν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τους πολιτες.

Στη Ζάκυνθο, αντιδράσεις δημιουργήθηκαν όταν εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής θέλησαν να καταθέσουν στεφάνι στο Μνημείο ‘Αγνωστου Στρατιώτη, η παρέμβαση όμως της αστυνομίας απέτρεψε τα επεισόδια. Οι επετειακές εκδηλώσεις έγιναν χωρίς την παρουσία κυβερνητικού εκπροσωπου.

Στον χώρο της παρέλασης δεν στήθηκε εξέδρα επισήμων,παρέστησαν,όμως, ο μητροπολίτης κ.κ. Διονύσιος, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ.Κλαυδιανού, ο δήμαρχος Στ.Μποζίκης και ο αντιπεριφερειάρχης.

Στην Κεφαλλονιά, την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Τουρισμού Π. ΑΛιβιζάτος, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης υφ.Τουρισμού Π.Αλιβιζάτος και παρέστη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπ.Μοσχόπουλος. Και οι δύο παρακολούθησαν τη μαθητική παρέλαση μαζί με τους πολίτες και όχι από την εξέδρα, όπου στάθηκαν εκπρόσωποι της Εκκλησίας και των τοπικών αρχών.

Στην Λευκάδα, με λίγο κόσμο και έντονη αστυνομική παρουσία, πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση την οποία παρακολούθησαν οι τοπικές αρχές και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπ.Μαργιέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Όλα όσα έγιναν στην στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα

Πάτρα: Χημικά και άγριο ξύλο στην παρέλαση!


Χανιά: Παρέλαση… χημικών – Μια γυναίκα στο νοσοκομείο!

Επεισόδια και χημικά στο Ηράκλειο- Διακόπηκε πριν ξεκινήσει η παρέλαση

Λάρισα: Παρέλαση με μούτζες και μάχες σώμα με σώμα!


”Επετειακό”… ξύλο στην παρέλαση της Ξάνθης – Video


Χίος: Διαδηλωτές ”μπλόκαραν” την παρέλαση – Άφαντοι οι επίσημοι!


Διαβάστε ακόμη όλα όσα έγιναν στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε