Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά: Χαροπαλεύει ο γιος του συζυγοκτόνου – Τι όπλισε το χέρι του δράστη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σοκ στην κοινωνία του Σταλού στα Χανιά, προκάλεσε η οικογενειακή τραγωδία που διαδραματίστηκε περίπου στην 1,30 μμ, όταν ένας 60χρονος πυροβόλησε με πιστόλι και σκότωσε την 48χρονη γυναίκα του, ενώ παράλληλα τραυμάτισε πολύ σοβαρά και τον 20χρονο γιο του.

Και ενώ ο 20χρονος δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή, καθώς δέχθηκε δύο σφαίρες στην περιοχή της κοιλιάς, όλοι αναρωτιόνται για την αιτία που όπλισε το χέρι του 60χρονου.

Και αυτό, γιατί σύμφωνα με μαρτυρίες, επρόκειτο για μια οικογένεια που δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στην γειτονιά, έτσι ώστε κάποιοι να υποψιαστούν πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Οικονομικά τα κίνητρα;

Πάντως ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για “περιουσιακές” ή “κτηματικές” διαφορές, αν και η προανάκριση που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων,στην οποία έχει οδηγηθεί ο 60χρονος, αναμένεται να ρίξει φως και στα αίτια της τραγωδίας.

Το χρονικό

Το φονικό έγινε λίγο μετά τη 13:30 το μεσημέρι, σε  σπίτι στον Σταλό, ενώ ο δράστης, φέρεται να ειδοποίησε ο ίδιος τις αστυνομικές αρχές.

Η άτυχη 48χρονη, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, χτυπήθηκε απο δύο σφαίρες, μια στο χέρι και μια στην πλάτη απο την οποία βρήκε και τον ακαριαίο θάνατο. 

Πάντως η νεκροψία – νεκροτομή στην σορό της θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί.

Στο μεταξύ, ο 20χρονος γιος του δράστη – που ίσως να προσπάθησε να παρέμβει για να αφοπλίσει τον πατέρα του – δέχτηκε δύο σφαίρες στην κοιλιά  και διεκομίσθη όσο γίνονταν πιο γρήγορα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και εισήχθη στο χειρουργείο.

Ο δράστης, παραδόθηκε και συνελήφθη από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

πηγή: flashnews
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε