Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Αρνείται η 14χρονη μαθήτρια να μιλήσει για την επίθεση από συμμαθητές της στο σχολείο!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Η 14χρονη μεταφέρθηκε με αίματα στο πρόσωπο στα χέρια και τα πόδια και με αιματουρία σε νοσοκομείο της πόλης – Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια διαλείμματος στο σχολείο της…

Πανελλήνια αίσθηση έκανε η αποκάλυψη για το περιστατικό σχολικής βίας με θύμα 14χρονη μαθήτρια και θύτες δύο συνομηλίκους της.

To patrastimes φέρνει σήμερα στο προσκήνιο νέα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η 14χρονη μεταφέρθηκε με αίματα στο πρόσωπο στα χέρια και τα πόδια και με αιματουρία σε νοσοκομείο της πόλης όπου παρέμεινε για 24ωρη βραχεία νοσηλεία, προκειμένου να την παρακολουθήσουν οι γιατροί.

Της έγιναν αιματολογικές εξετάσεις και υποβλήθηκε σε ακτίνες ενώ διαπιστώθηκε πως από τύχη δεν δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα στο παχύ έντερο και στη σπλήνα. Η κοπέλα πήρε εξιτήριο την επόμενη ημέρα και παρά τις πιέσεις που τις ασκούνται αρνείται να μιλήσει με λεπτομέρειες για την σε βάρος της επίθεση φοβούμενη πως θα πάθει τα ίδια.

Σύμφωνα με πηγές του patrastimes.gr η υπόθεση ερευνάται εκτός από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση και από την αστυνομία καθώς η μικρή έχει συγγένεια και με υψηλόβαθμο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Πάτρα: Αυτοκτόνησε την ώρα που η γυναίκα του έφτιαχνε καφέ – Άφησε ορφανά τα δύο του παιδιά!

Κρήτη: Ένας έρωτας που ”λαβώθηκε” στο facebook – Η κλοπή της νύφης είχε άδοξο φινάλε…

Αχαϊα: Η ευρηματική Ελληνίδα που κατέκτησε την Αυστραλία στα 29 της χρόνια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε