Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πάτρα: Δύο οι νεκροί της μαφιόζικης επίθεσης στο μπαρ – Φωτό και βίντεο!

ΦΩΤΟ από pelop.gr
ΦΩΤΟ από pelop.gr

Υπέκυψε στα τραύματά του και ο 32χρονος που χαροπάλευε – Ο 35χρονος που σκοτώθηκε ακαριαία έξω από το νυχτερινό κέντρο της Πάτρας ήταν αθλητής – Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τη διπλή δολοφονία

Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή – παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών – και το δεύτερο θύμα της μαφιόζικης επίθεσης στο κλαμπ ”Μπιζού”. Ο Κ.Φ. – που κατέληξε λίγο πριν τις 12.30 – νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας καθώς έφερε τραύματα στο λαιμό και το στήθος

Το δεύτερο θύμα της επίθεσης, ο 35χρονος Β.Σ. σκοτώθηκε ακαριαία από τις 30 σφαίρες των δραστών. Ήταν παίκτης στην ανδρική ομάδα Χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπόρ, μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Αλέξανδρο. Και τα δύο αδέλφια ήταν λάτρεις του αθλητισμού και εκτός από το χάντμπολ είχαν ασχοληθεί και με την πυγμαχία. Όλοι όσοι τους γνώρισαν κάνουν λόγο για δύο ιδιαίτερα αγαπητούς αθλητές που ουδέποτε είχαν απασχολήσει την Αστυνομία για υποθέσεις της νύχτας.


Το χρονικό της διπλής δολοφονίας

Οι δράστες πυροβόλησαν με αυτόματο υποπολυβόλο εναντίον ατόμων που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 35χρονος Β.Σ. και να τραυματιστεί βαρύτατα στον λαιμό ο 32χρονος Κ.Φ. Επίσης ελαφρά έχει τραυματιστεί ένα ακόμα άτομο , 42 ετών. Μετά το χτύπημα οι δράστες χάθηκαν στα στενά και απομακρύνθηκαν με τη μηχανή τους…



Οι δράστες ήταν δύο. Επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν λευκά κράνη. Από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης οι αστυνομικοί συνέλεξαν περίπου 23 κάλυκες, που σύμφωνα με πληροφορίες προέρχονται από οπλοπολυβόλο και πιστόλι.

 
Οι κάλυκες, καθώς και όσα άλλα στοιχεία έχουν συλλέξει μέχρι τώρα οι αστυνομικοί από το σημείο της επίθεσης, θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αξιοποιήσιμα στοιχεία, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.


Εκτιμάται οτι οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον 30 φορές γαζώνοντας την είσοδο του κλαμπ. Σύμφωνα με την αστυνομία στόχος των δραστών ήταν ο 32χρονος Κ.Φ. και το άτομο που νοσηλεύεται τραυματισμένο. Ο αθλητής που σκοτώθηκε ακαριαία περνούσε τυχαία από το σημείο και πιθανότατα οι δράστες τον σκότωσαν χωρίς να το θέλουν.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών παίρνουν καταθέσεις, τόσο από τον 42χρονο που έχει τραυματιστεί ελαφρά, όσο και από άλλα άτομα, που εκτιμούν, ότι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών. Σχετικά με τα αίτια της δολοφονικής επίθεσης, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι αυτό του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, χωρίς όμως να αποκλείουν και άλλα ενδεχόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Το μακελειό στο νυχτερινό κλαμπ με εικόνες – Δολοφονία με 30 σφαίρες!

Βοιωτία: Η μάνα βρήκε νεκρό στο κρεβάτι το 6χρονο αγγελούδι της!

Κατερίνη: Αιματηρή ληστεία σε κοσμηματοπωλείο – Εξοστρακίστηκε σφαίρα και χτύπησε υπάλληλο!

Κρήτη: Καταγγελία για νέο Κωσταλέξι – Κλεισμένη στο σπίτι για 22 χρόνια!

Χαλκιδική: Η δικογραφία για την επίθεση στις Σκουριές – Τι δείχνουν οι κλήσεις των κινητών τηλεφώνων…

Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο ο Αλβανός δραπέτης που συνελήφθη!

Αιτωλοακαρνανία: Βρέφος ενός έτους χάρισε ζωή στην Ιταλία με τον θάνατό του!

Εύβοια: ”Δεν θέλω ρε παιδάκι μου εγκυκλοπαίδειες – Άντε γιατί δεν είμαι στα καλά μου”!

Τρίκαλα: Για ποιο λόγο φαντάζεστε ότι κάνουν έρανο οι κάτοικοι της Φαρκαδόνας;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε