Παρασκευή, 17 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πάτρα: ”Έσβησε” για πάντα το πιο γλυκό χαμόγελο – Οδύνη για τον θάνατο της 14χρονης Νεφέλης!

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Η κόρη γνωστού δικηγόρου,  έδωσε με γενναιότητα και χαμόγελο, τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της…

Θλίψη στην πατραϊκή κοινωνία προκαλεί η είδηση του θανάτου της 14χρονης Νεφέλης, που κατέληξε το πρωί στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου στο Ρίον. Μέχρι την τελευταία ώρα η κόρη γνωστού δικηγόρου της περιοχής,  έδωσε με γενναιότητα και χαμόγελο, τη μάχη της με τον καρκίνο, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και τους φίλους της.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την πατραϊκή κοινωνία. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 14.00 το μεσημέρι από το νέο Ιερό Ναό Αγ. Ανδρέα Πατρών και η ταφή της στην Τράπεζα Αιγίου.

Η Νεφέλη ήταν μαθήτρια της Β΄ τάξεως του Γυμνασίου Καστριτσίου, αγαπούσε τη μουσική, τη χιπ-χοπ και το καρναβάλι, έπαιζε φλάουτο, έλαβε μέρος σε θεατρικές παραστάσεις ως ερασιτέχνης ηθοποιός, ήταν αθλήτρια, έμαθε να κολυμπά στον Ν.Ο.Π., αγαπούσε τη θάλασσα, έκανε μπαλέτο, έπαιξε τένις και έκανε στίβο στον «Κούρο».

Σύμφωνα με το thebest.gr, οι γονείς της μικρής Νεφέλης παρακαλούν, όσους επιθυμούν, αντί στεφάνων να καταθέσουν χρήματα υπέρ του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» τα μέλη του οποίου ήταν συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι της οικογένειας σε αυτό το δύσκολο ταξίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ηράκλειο: Θάνατος στην ουρά του ΙΚΑ – Τον έβλεπαν να ”σβήνει” μπροστά στα μάτια τους!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε