Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πάτρα: Η ερώτηση που προκάλεσε εκνευρισμό στον Σταύρο Θεοδωράκη – Δείτε το βίντεο!

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

”Το Ποτάμι” βρέθηκε στην Πάτρα και ο επικεφαλής του αποκάλυψε πόσο σκοπεύει να μείνει στην πολιτική και ποιοι είναι οι στόχοι του. Μία από τις ερωτήσεις όμως σημάδεψε τη διαδικασία…

Στην Πάτρα και στον χώρο της πρώην Αρένας βρέθηκε χθες (31-03-2014) ο επικεφαλής του “Ποταμιού”. Ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκίνησε την εκδήλωση χωρίς να κάνει εισαγωγική ομιλία, αλλά δίνοντας τον λόγο στους πολίτες για να υποβάλουν τα ερωτήματά τους.

Μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε: “Παραμερίστε τις ιδεολογικές αντιθέσεις κι ελάτε να λύσουμε τα προβλήματα της χώρας”. «Τα παιδιά των μεταναστών που γεννήθηκαν εδώ είναι Έλληνες. Έτσι προχωρά το έθνος», απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ερώτημα που του ετέθη για το μεταναστευτικό, τασσόμενος υπέρ της ψήφου των νόμιμων μεταναστών στις τοπικές εκλογές.

Στο μεταξύ, μια τοποθέτηση από το κοινό ήταν ικανή να προκαλέσει τον εκνευρισμό του Σταύρου Θεοδωράκη .Ο πολίτης κάλεσε υπό μορφή ερωτήματος τον δημοσιογράφο να αλλάξει το κείμενο με τα όσα λέει σε κάθε παρουσία του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Θεοδωράκη. Όπως είπε ο επικεφαλής του «Ποταμιού» την ίδια παρέμβαση δέχθηκε και στη συγκέντρωσή του στα Χανιά, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί για «στημένες ερωτήσεις». Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσιεύει το thebest.gr…

Επιπλέον ο Σταύρος Θεοδωράκης τάχθηκε υπέρ της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού, εφόσον διασφαλίζεται με όρους υγιούς ανταγωνισμού το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας απαντώντας σε σχετικό ερώτημα από το κοινό της Πάτρας, ενώ δήλωσε: “Το ποτάμι θα πορευτεί με νέα πρόσωπα, θα μείνω στην πολιτική μέχρι τα 60 μου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τρίκαλα: Τίτλοι τέλους για την Seat – Η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων κατέβασε ρολά!

Θεσσαλονίκη: Το φανάρι που κάνει θραύση στο facebook – Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε υποψήφιος δήμαρχος!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε