Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Ντοκουμέντα στα μονοπάτια της πορνείας – Δεκάχρονα κορίτσια εκδίδονται για 5 ευρώ!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Παράδεισος της παιδοφιλίας και του αγοραίου έρωτα με αντικείμενα του πόθου κορίτσια ηλικίας 9, 19 και 12 χρόνων αναδεικνύεται το τελευταίο διάστημα η Πάτρα.

Πρωταγωνίστριες μικρές από την γειτονική Ρουμανία οι οποίες με καθοδήγηση έχουν μετατρέψει σε στέκι τους το άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και τμήμα της οδού Πατρέως

Στόχος η προσέγγιση ηλικιωμένων και κατά κύριο λόγο συνταξιούχων – τους οποίους πλησιάζουν προκειμένου να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά με αντάλλαγμα την ερωτική συνεύρεση. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, το τιμολόγιο ξεκινάει από πέντε ευρώ για την περίπτωση που ο «πελάτης» θα δει μόνο το στήθος τα ανήλικης και ανάλογα προσαυξάνεται με το ποσό να φτάνει τα 15 και 20 ευρώ σε περίπτωση που ο ηλικιωμένος ζητήσει όχι μόνο να δει αλλά και να πράξει.

Καθημερινά για τα όσα συμβαίνουν στην καρδιά της Πάτρας, γίνονται μάρτυρες οι αυτοκινητιστές που σταθμεύουν στην πλατεία Γεωργίου και έμποροι της οδού Πατρέως. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές σχετικές καταγγελίες έχουν γίνει και στις αρμόδιες αρχές αλλά μέχρι στιγμής το φαινόμενο παίρνει μορφή χιονοστιβάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Σκότωσε τη γυναίκα του γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο – ”Την έσφαξα γιατί την άκουσα να τα λέει με τον εραστή της”!

Βόλος: Συγκλονίζει ο σπαραγμός της μάνας που βρήκε κρεμασμένο το παιδί της – Δάκρυα για την αυτοκτονία του βασανισμένου άντρα!

Χανιά: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του τερματοφύλακα Μιχάλη Φουντουλάκη – Τι έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις…

Κρήτη: Γνωρίστε τις καλλονές δισέγγονες του Ελευθέριου Βενιζέλου – Κάνουν καριέρα στις ΗΠΑ και μαγεύουν τα πλήθη (Φωτό)!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε