Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Ο σπαραγμός του προπονητή για την κόρη του, ήταν σκέτη απάτη!

ΦΩΤΟ από thessalianews.gr
ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

Μια απίστευτη υπόθεση με πρωταγωνιστή τον προπονητή που βλέπετε στη φωτογραφία έρχεται στο φως – Όλα ξεκίνησαν στα αποδυτήρια της ομάδας, όταν ο κόουτς άρχισε να σπαράζει για τον θάνατο της κόρης του…

Συγκλονιστική καταγγελία από τον πρόεδρο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ Ορμή Πατρών για τον προπονητή της Ιβάν Τσόπ. Οπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της πατρινής ομάδας και φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος, ο Σλοβένος τεχνικός της ομάδας Ιβάν Τσόπ ισχυρίστηκε ότι πέθανε η 10χρονη κόρη του για να αναχωρήσει εσπευσμένα για την πατρίδα του αφήνοντας την Πάτρα.

Ευτυχώς το κοριτσάκι χαίρει άκρας υγείας, απλά ήταν η πρόφαση που σκαρφίστηκε ο προπονητής για να φύγει έχοντας συμφωνήσει ήδη με σύλλογο της Βοσνίας. Μάλιστα η ομάδα της Πάτρας είχε ζητήσει την αναβολή του αγώνα της με τον ΠΑΟΚ λόγω αυτού του τραγικού συμβάντος, που τελικώς ήταν ψέμματα.

«Ο Θεός πρέπει να παίρνει πρώτα του γονείς και μετά τα παιδιά» έλεγε ο προπονητής

Ο πρόεδρος της ομάδας, σε ανακοίνωσή του, τονίζει: «Πριν από δύο ημέρες μας συγκλόνισε ο «θάνατος» ενός 10χρονου κοριτσιού, του προπονητή Ιβάν Τσόπ, που αποδείχθηκε απίστευτη απάτη από έναν άνθρωπο, ο οποίος έπαιξε θέατρο κλαίγοντας και ουρλιάζοντας για τη ζωή του παιδιού του. Που αρχικά ήταν σε «βαθύ κώμα» και μετά «έφυγε» από τη ζωή, λέγοντας σε όλους μας «ο Θεός πρέπει να παίρνει πρώτα του γονείς και μετά τα παιδιά», μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Την ίδια στιγμή κινητοποιηθήκαμε να βρούμε αεροπορικό εισιτήριο με την εταιρεία Super Cargo. Στην κυριολεξία βρέθηκε το τελευταίο εισιτήριο, ένα business class, λίγη ώρα πριν απογειωθεί το αεροπλάνο. Ακόμα και μέσα στο ταξί, που τον συνόδευα εγώ και ο γιος μου Αλέξανδρος, το οποίο έφτασε στο αεροδρόμιο σε 1 ώρα και 45 λεπτά από την Πάτρα, συνέχιζε το ίδιο θέατρο.

Απευθύνομαι στον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΟΧΕ και στο αθλητικό σωματείο ΠΑΟΚ, ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την αήθη συμπεριφορά του προπονητή και δηλώνω ότι αν θεωρούν ότι εξαπάτησα για οποιοδήποτε λόγο τον θεσμό του Πρωταθλήματος και του αθλητισμού γενικότερα, θέτω την απόσυρση της ομάδας μου από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στη διάθεσή τους. Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη και θα ενημερωθεί και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης»

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ομάδας έχει σκοπό να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα και να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία ενός ανθρώπου που είχε το θράσος να παίξει με τη ζωή του παιδιού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Θεσσαλονίκη: Η Χρυσή Αυγή για την παρέλαση – ”Κινούνται στα όρια του φασισμού”!

Εύβοια: Κατέστρεψαν ιστορικό καράβι με τσεκούρια για να πάρουν τα ξύλα – Φωτό!

Ηλεία: Δύσκολες ώρες για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε