Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Οι κάμερες φώτισαν την αρπαγή του βρέφους – Χειροπέδες στη γιαγιά και τους γονείς!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Πρωτοφανείς καταστάσεις στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου, με τους αστυνομικούς να λύνουν το μυστήριο με τη βοήθεια της τεχνολογίας…

Θύμα της υπόθεσης ένα αγγελούδι μόλις ενός έτους που πριν από λίγους μήνες έπεσε θύμα κακοποίησης από τους ίδιους τους γονείς του, οι οποίοι το έδεναν και το έδερναν. Η καταγγελία έφθασε στα αυτιά των αρμοδίων Αρχών οι οποίες παρενέβησαν αφαιρώντας την επιμέλεια του παιδιού από τους γονείς τους.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και είχε προγραμματιστεί η μεταφορά του στο “Μητέρα” στην Αθήνα. Ομως οι γονείς του μαζί με την γιαγιά του πήγαν χθες το απόγευμα (15-09-2014) στο Νοσοκομείο και στην κυριολεξία άρπαξαν το παιδί από την κλινική.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Τελικά αστυνομικοί είδαν τις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας, τους εντόπισαν, τους συνέλαβαν και πλέον αντιμετωπίζουν την κατηγορία της αρπαγής παιδιού.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαράλαμπος Μπονάνος μιλώντας στο thebest.gr θέτει για μια ακόμα φορά το ζήτημα της περίφραξης του νοσοκομείου, αίτημα το οποίο από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του ,υπέβαλε στο Υπουργείο Υγείας, αλλά και το θέμα της διατήρησης συγκεκριμένων εισόδων.

Μάλιστα τονίζει ότι το βρέφος χρειάζεται να μεταφερθεί σε άλλο χώρο, καθώς η νοσηλεία του ουσιαστικά έχει τελειώσει και δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να παραμείνει εκεί.

Πηγή: patrastimes.gr, thebest.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Έκαναν μπάνιο με ένα ελικόπτερο πάνω από τα κεφάλια τους – Μυστήριο και αναπάντητα ερωτήματα (Φωτό)!

Πάτρα: Το μπάτσελορ πάρτι της νύφης τίναξε το γάμο στον αέρα – Τα σημάδια και η κουμπάρα έκαναν έξαλλο το γαμπρό!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε