Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πάτρα: Πέθανε 6 μήνες μετά την πιο συγκινητική στιγμή της ζωής της – Η οδύνη της νεαρής πρωταθλήτριας κολύμβησης (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την Πάτρα – Συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου ετοιμάζονται για την κηδεία της…

Εφυγε χθες από τη ζωή (26-11-2014), η καθηγήτρια Γερμανικών Κατερίνα Παναγιωτάτου σε ηλικία μόλις 51 ετών. Η Κατερίνα Παναγιωτάτου, μητέρα της Πατρινής πρωταθλήτριας κολύμβησης Κρίστελ Βουρνά έφυγε από τη ζωή έπειτα από ολιγόμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.
ΦΩΤΟ από thebest.gr

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία και πολύ δραστήρια. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς έφυγε από τη ζωή χθες Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί. Η κηδεία θα γίνει σήμερα Πέμπτη στις 14.00 το μεσημέρι, στον Άγιο Νικόλαο Συχαινών.

Η περιπέτεια της υγείας της είχε συγκλονίσει τους στενούς φίλους και συγγενείς, αλλά και την κόρη της που βρισκόταν στο πλευρό της, τους τελευταίους μήνες της ζωής της. Τον περασμένο Μαϊο, η Κριστέλ Βουρνά μόλις 22 ετών αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στην πόλη Tuscaloosa που σπούδαζε “Exercise and sport Science” με ειδικότητα στην αθλητική διατροφολογία και personal training.
ΦΩΤΟ από patrasevents.gr

Στην ορκωμοσία ήταν συγγενείς, φίλοι αλλά και η μητέρα της που παρακολουθούσε τις εικόνες λέγοντας πως ζει τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής της. Το κολέγιο έδωσε στην 22χρονη πλήρη υποτροφία για να μπορεί να αγωνίζεται με τα χρώματα του πανεπιστημίου στο κολεγιακό πρωτάθλημα!

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε