Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτα σκυλιά – Σοκ από την ταυτότητα του δράστη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα σκυλιά έκαναν… το λάθος να μπουν στην αυλή του σπιτιού του. Τι ανακοίνωσε η αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη του δράστη…

Στη σύλληψη ενός ιερέα ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες φιλόζωων της Πάτρας πυροβόλησε και σκότωσε δυο σκυλιά με καραμπίνα μπροστά στα μάτια παιδιών στην περιοχή της Οβρυάς προχώρησε η αστυνομία. Μάλιστα οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρουν να βρουν ακόμη το σημείο που πετάχτηκαν τα ζώα. Εθελοντές – φιλόζωοι ψάχνουν στην περιοχή της Οβρυάς για να βρουν τα πειστήρια της διπλής εκτέλεσης.

O ιερέας μετά απο καταγγελία οδηγήθηκε στο 5ο Α.Τ. όπου κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, 65χρονος, διότι σύμφωνα με καταγγελία, χθες το πρωί πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο δυο σκύλους, που είχαν μπει στην αυλή της οικίας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Στην συνέχεια φόρτωσε τις σορούς τους σε φορτηγό αυτοκίνητο (αγροτικό) και τις ενταφίασε σε άγνωστο τόπο”. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το κυνηγετικό όπλο του δράστη, το οποίο κατείχε νόμιμα, καθώς και τους δύο κάλυκες φυσιγγίων που βρήκαν κοντά στον τόπο του περιστατικού.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε