Κυριακή, 19 Μαΐ
26oC Αθήνα

Πάτρα: Πυροβόλησε τη μητέρα του και ταμπουρώθηκε στο σπίτι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένας οικογενειακός καβγάς πήρε απρόβλεπτη και αιματηρή τροπή – Ο γιος έβγαλε κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο…

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα το απόγευμα λίγο μετά τις 18.30, όταν ένας άνδρας έπειτα από οικογενειακό επεισόδιο με τη μητέρα του, την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, χτυπώντας την ευτυχώς ελαφρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrasTimes, το περιστατικό σημειώθηκε σε σπίτι στην περιοχή της Αρόης Πατρών, όταν μετά από λεκτική διαμάχη που είχε με τη μητέρα του, πήρε την καραμπίνα και προσπάθησε να την πυροβολήσει. Η σφαίρα την βρήκε ευτυχώς, σύμφωνα με πηγες, ξώφαλτσα.

Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. καθώς ο άνδρας στη συνέχεια φαίνεται πως ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, όμως μετά από λίγο παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Στο σημείο κατέφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να πάρει την γυναίκα και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο άνδρας συνελήφθη. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του αιματηρού περιστατικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Σέρρες: Σάλος από τις συνθήκες θανάτου του Ιλία Καρέλι – Οργισμένοι οι συγγενείς του Αλβανού βαρυποινίτη – Ηλεκτροσόκ και στοιχεία που σοκάρουν!

Κρήτη: Κατάρες και μοιρολόγια στην κηδεία του παιδιού που πέθανε από καυτό νερό – Στη φυλακή η μάνα και ο σύντροφός της!

Θεσσαλονίκη: Χαμός σε νοσοκομείο – Ο πατέρας προσπάθησε να μαχαιρώσει τον γιο του, για τα νοσήλια της γυναίκας του!

Καλαμάτα: 74χρονος αποπλάνησε 13χρονη – Τον έστειλε στο νοσοκομείο ο πατέρας της μικρής

Φθιώτιδα: Αυτοσχέδιο μαχαίρι σε κελί Ιρακινού κρατούμενου στις φυλακές Δομοκού!

Κρήτη: Η φωτογραφία από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου που κάνει το γύρο των social media – Δείτε την!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε