Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Σπαραγμός στο facebook για το θάνατο του νεαρού ποδοσφαιριστή και της φοιτήτριας φίλης του (Φωτό και βίντεο)!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Η ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία που γνώριζε τα δύο χαμογελαστά παιδιά...

Tο απόγευμα θα γραφτεί ο δραματικός επίλογος για τον χαμό του 23χρονου Αντώνη Μαγδάκη, που έχασε τη ζωή του μαζί με την 24χρονη φοιτήτρια φίλη του, Ευστρατία Κονταρά από τον Πειραιά, σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Αυστραλίας.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει στις 16.00 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας και η ταφή του στο κοιμητήριο Καρπέτα. Συγγενείς και φίλοι του 23χρονου βυθισμένοι στο πένθος ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο αντίο στον δικό τους Αντώνη, την ώρα που τα σπαρακτικά μηνύματα στο facebook πληθαίνουν…
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Τα άτυχα παιδιά επέβαιναν σε δίκυκλο που συγκρούστηκε με ΙΧ με αποτέλεσμα τον θάνατό τους. Η σύγκρουση σημειώθηκε κοντά στην οδό Κανελλοπούλου, επί της Αυστραλίας.

Ο Αντώνης Μαγδάκης, ποδοσφαιριστής της ΑΕ ΠΑΤΡΑΣ, εργαζόταν στο ψητοπωλείο “Αρης” στην Οβρυά , ενώ η 24χρονη κοπέλα του σπούδαζε στην Πάτρα.
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Το χρονικό της τραγωδίας

Το δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Αυστραλίας στην περιοχή της Έξω Αγυιάς στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και μπήκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο αντίθετο ρεύμα.

Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί το όχημα με τη μοτοσικλέτα και να σκοτωθούν ο νεαρός και η κοπέλα που επέβαιναν σε αυτή.

Οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Οι τραγικοί γονείς ενημερώθηκαν τηλεφωνικά και έσπευσαν στο νοσοκομείο, όπου ο θάνατος των παιδιών τους επιβεβαιώθηκε και από τα χείλη των γιατρών. Δείτε στο επόμενο βίντεο το σημείο του δυστυχήματος…

Πηγή: thebest.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Πάτρα: Σκοτώθηκε νεαρή φοιτήτρια με τον αγαπημένο της – Σπαραγμός για τον θάνατο του άτυχου ζευγαριού!

Χανιά: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο παραμυθένιος γάμος του εγγονού του – Νέες φωτογραφίες από τα όσα έγιναν στα Σφακιά!

Θεσσαλονίκη: Η παραλία γέμισε νύφες – Η μία φωτογράφηση μετά την άλλη με θέα τον Θερμαϊκό (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε