Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πήλιο: Απορριμματοφόρο έμεινε κρεμασμένο στο κενό για 8,5 ώρες – Σώθηκαν οι τρεις υπάλληλοι του δήμου!

ΦΩΤΟ από thessalianews.gr
ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

Οι αυτόπτες μάρτυρες παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τις προσπάθειες των υπαλλήλων να γλυτώσουν…

Όλα έγιναν το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στο χώρο στάθμευσης Μυλοπόταμου του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου. Ένα απορριμματοφόρο του δήμου, έκανε μπροστά, γκρέμισε τοιχίο αντιστήριξης και βγήκε το κουβούκλιο στο κενό, όπου υπήρχαν βράχια σε βάθος περίπου 4 μέτρων!

Όπως εξήγησε ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Γιώργος Αντώνογλου – Κασσαβέτης, όλα έγιναν στις 10.00 το πρωί, όταν το απορριμματοφόρο, πήγε στην πλατεία (χώρος στάθμευσης) Μυλοπόταμου, για να κάνει αποκομιδή τριών κάδων απορριμμάτων. Το απορριμματοφόρο προσέγγισε το χώρο στάθμευσης και οι εργάτες έκαναν αποκομιδή των τριών κάδων και στη συνέχεια μπήκαν στο φορτηγό αυτοκίνητο, για να φύγουν.

«Το απορριμματοφόρο, επιχείρησε να κάνει στροφή, για να φύγει με την όπισθεν, καθώς τα σταθμευμένα αυτοκίνητα δεν επέτρεπαν την επί τόπου στροφή, αλλά, ενώ έκανε μανούβρα, φαίνεται ότι δεν έπιασαν τα φρένα, με αποτέλεσμα, να φύγει μπροστά, να γκρεμίσει ένα τοιχίο αντιστήριξης που υπάρχει για λόγους ασφάλειας και να καταλήξει στο κενό η καμπίνα, σε ύψος περίπου 4 μέτρων από βράχια που υπάρχον στο σημείο», δήλωσε στο magnesianews.gr ο δήμαρχος Ζαγοράς Μουρεσίου.

Ευτυχώς, οι τρεις άνδρες που βρισκόταν στο απορριμματοφόρο κατάφεραν να βγουν από την καμπίνα και το όχημα παρέμεινε «κρεμασμένο» επί οκτώμισι ώρες, καθώς πήγε γερανός από το Βόλο, που το τράβηξε, στο χώρο στάθμευσης στις 18.30 το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Κως: Πυροβόλησαν και σκότωσαν Τούρκο διακινητή – Άγρια μάχη στη θάλασσα με άντρες του λιμενικού!

Κρήτη: Σεισμός 4,6 Ρίχτερ νότια της Ιεράπετρας – 4 οι μετασεισμοί!

Λάρισα: Έμφραγμα στο τιμόνι – Θρίλερ με οδηγό μπροστά από σχολείο της πόλης!

Γιάννενα: Η ξέφρενη πορεία της γυναίκας οδηγού σταμάτησε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού – Φωτό!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε