Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πολυτεχνείο: Πεδίο μάχης η Πάτρα! Έτρεχε ο κόσμος να σωθεί [vids]

ΦΩΤΟ από tempo24
ΦΩΤΟ από tempo24

Έχουν γίνει 5 συλλήψεις σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ από την περιοχή της πλατείας Όλγας, για τα επεισόδια στο κέντρο της πόλης.

Ααντιεξουσιατές επιτέθηκαν με πέτρες και μολότοφ. Έκαψαν ένα αυτοκίνητο κι ένα μηχανάκι στην Κολοκοτρώνη και Κορίνθου και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην Κανακάρη. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συλλήψεις και ανάγκασαν τους νεαρούς τραπούν σε φυγή προς την πλατεία Όλγας.

 

Νωρίτερα, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου πετούσαν πέτρες και μολότοφ σε δημοσιογράφους και πολίτες! Πανικός επικράτησε στο κέντρο της πόλης με τους πολίτες να τρέχουν για να αποφύγουν την γενικευμένη επίθεση.

Προηγήθηκαν μολότοφ στο Αστυνομικό μέγαρο της Ερμού. Σύμφωνα με το Tempo24, η Αστυνομία είναι απούσα από τα επεισόδια σε ένα σημείο της πόλης, με μεγάλη κίνηση.

Οδοφράγματα με κάδους να φλέγονται στήθηκαν στην Κανακάρη. Ενώ έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Δείτε τη στιγμή της έντασης με φωτογράφο:

 

Λίγο μετά τις 20.00 άρχισαν να μπαίνουν άτομα με πέτρες στην πορεία για το Πολυτεχνείο που ξεκίνησε από το Παράρτημα στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Νωρίτερα, υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ φοιτητών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με τις δύο πλευρές να φωνάζουν συνθήματα η μία στην άλλη. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πηγή: Tempo24

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε