Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ρόδος: Αισχροκέρδεια με απόδειξη – Πόσο λέτε να πλήρωσαν τις τρεις μπύρες που ήπιαν σε καφετέρια;

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Οι τρεις φίλοι κάθισαν στην καφετέρια, παρήγγειλαν και λίγο πριν φύγουν αντίκρισαν την απόδειξη που βλέπετε και προκαλεί θύελλα αντιδράσεων

Ξεκίνησαν τα κρούσματα αισχροκέρδειας στο νησί της Ρόδου με την κορύφωση της τουριστικής σεζόν. Όπως κατήγγειλε γνωστός διευθυντής ξενοδοχειακού συγκροτήματος του νησιού, δύο μπύρες του λίτρου και μία μπύρα σε μπουκάλι, χρεώθηκαν σε κατάστημα της Παλιάς Πόλης 26 ευρώ!

Το γεγονός, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις κι έχει προκαλέσει για ακόμα μια φορά την έντονη δυσφορία των επαγγελματιών και επιχειρηματιών του νησιού που αγωνίζονται έντιμα να λειτουργήσουν σωστά τις επιχειρήσεις τους, καθώς τέτοιου είδους μεμονωμένα περιστατικά, προκαλούν σε κάθε περίπτωση μεγάλη “ζημιά” στο σύνολο του τουριστικού οικοδομήματος του νησιoύ.
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η τοπική ”Ροδιακή”, εκφράζονται φόβοι ότι η συγκεκριμένη περίπτωση, θα πάρει μεγάλες διαστάσεις και στην Βρετανική αγορά, καθώς ένας από την παρέα των τριών ατόμων που “χαρατσώθηκ唨 είναι εξειδικευμένος φωτογράφος μεγάλου τουριστικού οργανισμού της Ευρώπης, ο οποίος διακινεί εκατομμύρια τουριστών προς τη χώρα μας!

Ο ίδιος, παντρεύτηκε μάλιστα πρόσφατα, είναι λάτρης της Ρόδου και ήρθε μαζί με συγγενείς του να περάσει ολιγοήμερες διακοπές. Διαβάστε τι ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο συμπατριώτης μας κ. Φιλήμoνας Ρούσος, διευθυντής ξενοδοχειακού συγκροτήματος για το περιστατικό αυτό:

Διαβάστε την ανάρτηση

Τρεις Άγγλοι τουρίστες έκαναν το λάθος να καθίσουν σε καφετέρια στην πλατεία Εβραίων μαρτύρων για να πιούν μια μπύρα! Ενώ παρήγγειλαν 2 μικρές από βαρέλι, και μια κορώνα, τους έφεραν 2 του λίτρου και την κορώνα! Χωρίς αντίρρηση οι άνθρωποι τις ήπιαν και ζήτησαν το λογαριασμό!

Τους ήρθε λίγο βαριά η μπύρα γιατί αυτό είναι καθαρή ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ! Η κορώνα έχει αγορά 1,20 με 1,60 (ανάλογα τον προμηθευτή) και το κόστος της βαρελίσιας δεν ξεπερνά τα 0,70 με 0,80 λεπτά!  Αν λοιπόν ήμασταν ΣΟΒΑΡΟΙ θα βάζαμε ένα λογικό κέρδος και όλα θα ήταν καλά! Θα ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί και πιο κοντά στην πραγματικότητα!

Επειδή όμως ΔΕΝ είμαστε ΣΟΒΑΡΟΙ, και θέλουμε να τα ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ, μας φταίνε οι ξενοδόχοι με το All Inclusive και η κρίση και ο γείτονας και ο προμηθευτής και η κυβέρνηση και το κράτος και και και και !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Θεσσαλονίκη: Δείτε τη φωτογραφία που κάνει θραύση στο facebook και όχι μόνο – Τον έκανε… διάσημο ο κολλητός του φίλος!

Σέρρες: Οι πιο βρώμικες τουαλέτες της χώρας – Δείτε τις εικόνες ντροπής που προβληματίζουν τους τουρίστες (Βίντεο)!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε