Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ρόδος: Αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία του Μπρούνο – Το νεαρό ζευγάρι, τα ουρλιαχτά και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου!

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Πολύ κοντά στη σύλληψη των δραστών του στυγερού εγκλήματος βρίσκονται οι αστυνομικοί, που καθημερινά έχουν όλο και περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή τους…

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του 64χρονου Ηλία Φανούρη γνωστού και ως «Μπρούνο», ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος την περασμένη εβδομάδα στο μικρό σπίτι της οδού Πισσάνδρου 10, στην Παλιά Πόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, της «Ροδιακής» όλα τα στοιχεία των διωκτικών αρχών οδηγούν στο συμπέρασμα ότι, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια από δύο Βούλγαρος.

Από την πρώτη στιγμή οι έμπειροι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου που συμμετείχαν στις έρευνες, είχαν αφήσει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια που προκάλεσαν τον τραγικό θάνατο στον 64χρονο άνδρα και εξέταζαν με αυξημένη προσοχή όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους.
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Τα στοιχεία τους οδήγησαν τελικά στο συμπέρασμα ότι ο πρόκειται για έγκλημα στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται ένας αλλοδαπός Βουλγαρικής καταγωγής και μία συμπατριώτισσά του. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 64χρονος διατηρούσε σχέση το προηγούμενο διάστημα με την αλλοδαπή, την οποία φέρεται να «φρόντιζε» ο συμπατριώτης της.

Aπαντήσεις στα δεκάδες ερωτήματα που προκύπτουν για το πώς και κυρίως για το γιατί δολοφονήθηκε ο 64χρονος δεν έχουν ακόμη δοθεί και αυτό αναμένεται να γίνει με την ολοκλήρωση των ερευνών και τον εντοπισμό των δύο φερομένων ως εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Σημαντική βοήθεια ώστε η υπόθεση να διαλευκανθεί έδωσαν οι καταθέσεις μαρτύρων, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και κυρίως η ιατροδικαστική εξέταση η οποία «αποκάλυψε» πως ο θάνατος του 64χρονου Μπρούνο δεν προήλθε από την φωτιά και βέβαια ούτε από τις αναθυμιάσεις αυτής!
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Υπενθυμίζεται πως η φωτιά στο σπίτι της οδού Πισσάνδρου 10 στην Παλιά Πόλη εκδηλώθηκε περίπου στη μία και μισή τα ξημερώματα της Παρασκευής 13 Ιουνίου 2014.

Οι γείτονες από τις πρώτες καταθέσεις που έδωσαν στους αρμόδιους αξιωματικούς, είπαν ότι πρώτα άκουσαν τα ουρλιαχτά που καλούσε σε βοήθεια ο 64χρονος και στη συνέχεια κατάλαβαν ότι το σπίτι του είχε τυλιχτεί στις φλόγες.
Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου παρά τις δυσκολίες προσέγγισης με μεγάλα οχήματα μέσα στα στενά της Παλιάς Πόλης, κατάφεραν πολύ γρήγορα να σβήσουν τη φωτιά.

Τότε, διαπίστωσαν όμως το μέγεθος της τραγωδίας, αφού εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα σε ένα από τα κρεβάτια.
Κάποιοι από τους γείτονες πάντως χαρακτήρισαν την φωτιά περίεργη και όχι τυχαία και υποστήριξαν ότι δεν αποκλείεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο 64χρονος άνδρας ήταν γνωστός στο νησί της Ρόδου καθώς εκτός του ότι ήταν κοινωνικός και ήταν πάντα στο επίκεντρο της τουριστικής αγοράς όπου εργάζονταν είτε ως πωλητής είτε ως έμπορος, είχε πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ που ήταν αφιερωμένο στα “καμάκια της Ρόδου” με τίτλο “Οι Κολοσσοί του Έρωτα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Θεσσαλονίκη: Έκαναν αγρυπνία σε εκκλησία για το ”Thessaloniki Pride” – Ο μητροπολίτης Άνθιμος δε μένει στα λόγια…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε