Τετάρτη, 22 Μαΐ
28oC Αθήνα

Ρόδος: Έσπασαν στο ξύλο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη μέση του δρόμου – Τον εγκλώβισαν με το αυτοκίνητό τους!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στο νοσοκομείο ο 49χρονος που δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών – Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες από τη μαφιόζικη επίθεση

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία από χθες το βράδυ (29-04-2014), προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τρία άτομα τα οποία έσπασαν στο ξύλο κάτοικο του νησιού, αφού πρώτα τον προσέγγισαν με το αυτοκίνητο που επέβαιναν.

Θύμα ένας 49χρονος, ο οποίος μάλιστα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές για τον δήμο Ροδίων. Σύμφωνα με την rodiaki.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη όταν ο 49χρονος που δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών δέχθηκε επίθεση μετά από σύντομο φραστικό επεισόδιο που είχε με τρία άτομα, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η ασφάλεια Ρόδου και η ομάδα ΔΙΑΣ που ξεκίνησε αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών. Τα χτυπήματα σε βάρος του άτυχου 49χρονου χαρακτηρίστηκαν πάντως μαφιόζικα και θα μπορούσαν να είχαν προκαλέσει το μοιραίο, από τους αδίστακτους δράστες που αναζητά ακόμα η αστυνομία.

Ο 49χρονος διακομίστηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου και νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Θεσσαλονίκη: Σκοτώθηκε ενώ έφτιαχνε τον ηλιακό – Το πτώμα βρέθηκε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας!

Θεσσαλία: Οι δύσκολες ώρες του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου – Ύβρεις και συνεχείς επιθέσεις στον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής!

Λασίθι: Το… αμίμητο των επερχόμενων εκλογών – Υποψήφιος σε τρία διαφορετικά ψηφοδέλτια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε