Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ρόδος: Νεκρός μετά από στιγμές ευτυχίας – Συγκλονίζει ο θάνατος του άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στο σπίτι που βλέπετε!

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν να σβήσουν φωτιά σε σπίτι στην παλιά πόλη της Ρόδου: βρήκαν το απανθρακωμένο σώμα ενός άνδρα.

Το σπίτι όπου ξέσπασε η πυρκαγιά βρίσκεται στην οδό Πεισάνδρου στην παλιά πόλη της Ρόδου. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε στη 01.30 τα ξημερώματα. Έσπευσαν στο σημείο έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα και κατάφεραν να τη σβήσουν. Αλλά όταν μπήκαν στο εσωτερικό να κάνουν έλεγχο, εντόπισαν ένα απανθρακωμένο πτώμα.
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στην τοπική ”Ροδιακή” περιέγραψαν τον άτυχο άντρα, ως ένα βιοπαλαιστή που διέμενε μόνος του στο συγκεκριμένο σπίτι και προσπαθούσε να επιβιώσει κυνηγώντας το μεροκάματο.

Χθες το απόγευμα (12-06-2014), επιστρέφοντας στο σπίτι του, εκμυστηρεύτηκε σε μια από τις γειτόνισσές του ότι ήταν εξαιρετικά χαρούμενος, επειδή είχε καταφέρει να κερδίσει σημαντικό ποσό ως μικροπωλητής που ήταν.

Μια μαρτυρία που αποκαλύπτει η rodiaki.gr, αφορά έναν άγριο καυγά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο μοιραίο σπίτι. Οι γείτονες, χαρακτηρίζουν την φωτιά περίεργη και όχι τυχαία και επισημαίνουν ότι δεν αποκλείεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Στο πλαίσιο αυτό, στρέφονται και οι έρευνες των διωκτικών αρχών. Επιτόπου βρίσκεται κλιμάκιο της Ασφάλειας Ρόδου, του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο ιατροδικαστής.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ρόδου επίσης, έχει δώσει εντολή να γίνουν εξονυχιστικές έρευνες για να αποσαφηνιστούν τα αίτια της τραγωδίας αυτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Λάρισα: Η ουρά ενός ποντικού τον έστειλε στην εντατική – Κρίσιμες ώρες για νεαρό κάτοικο της πόλης!


Θεσσαλονίκη: Τα δάκρυα του Βασίλη Καρρά στην πίστα – Το βίντεο που κάνει το γύρο των social media!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε