Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρόδος:Όλα τα λεφτά… λουλούδια – ”Ο βασιλιάς της νύχτας” αποκαλύπτεται…

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Ξόδεψε μια περιουσία σε λουλούδια και σαμπάνιες – Έκανε τις τραγουδίστριες να τραγουδούν πάνω από το τραπέζι του – Ο βασιλιάς της νύχτας περιγράφει τα γλέντια 40 και πλέον χρόνων….

Όταν είσαι βασιλιάς πρέπει να δικαιώνεις και τον τίτλο σου κι ο «βασιλιάς της νύχτας στη Ρόδο» βγήκε πάλι τα Χριστούγεννα κι έκανε… «ιστορία»! Μέρες κράτησε η κουβέντα για τις «ζημιές» του! Όλα τα λεφτά λουλούδια, σαμπάνιες, κι οι σερβιτόροι να προλαβαίνουν τις επιθυμίες του.

Σαρανταπέντε χρόνια, χωρίς διακοπή, νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες… ο Μανόλης Αχιολάς από τα Κοσκινού ήταν ο ένας, ο αδιαμφισβήτητος, ο πρωταγωνιστής, όπως του αρέσει να λέει. Ποιος άλλος έφαγε τόσα εκατομμύρια στη νύχτα, ποιος γέμισε νταλίκες τα λουλούδια, κι είχε τις τραγουδίστριες δυό δυό σε κάθε μπράτσο. Αλλά με αξιοπρέπεια, σαν βασιλιάς, χωρίς αλκοόλ, χωρίς ουσίες και πάνω απ΄ όλα χωρίς να χρωστάει δραχμή μέχρι σήμερα. Διαβάστε τι λέει σε συνέντευξή του στη rodiaki.gr…

Πότε ξεκινήσατε να βγαίνετε στη νύχτα;
Το 1966, 17 χρονών, πιτσιρικάδες που βγάζαμε το πρώτο χαρτζιλίκι, εγώ δούλευα στο Ωκεανίς. Πηγαίναμε στο «Σκορπιό» στο Κορακόνερο, ένα ωραίο μπουζουξίδικο της εποχής. Τραγουδούσε ο συγχωρεμένος ο Κώστας ο Κόλιας, μεγάλο όνομα και η Μαίρη Ζαχαράκη. Ήταν η εποχή που έσπαγες τα πιάτα στοίβες, τα αληθινά, τα γυάλινα της σούπας. Αυτός που έσπαγε 50 πιάτα ήταν ο Θεός.

Μόνο πενήντα πιάτα;
Τότε ακόμα ναι, δεν μπορούσες να παραγγείλεις παραπάνω γιατί είχε και μια ταμπέλα που έγραφε «απαγορεύεται το σπάσιμο πιάτων», αλλά εμάς ήταν η αρρώστια μας. Συνεννοούμασταν με το μαγαζί και τα πιάτα πέφτανε στην πίστα χωρίς να ξέρει κανείς από πού έρχονται. Βέβαια γίνονταν μερικές φορές και κάποιοι μικροτραυματισμοί στα πόδια της τραγουδίστριας ή της πελάτισσας κι εκεί μπορούσε να γίνει και φασαρία.

Ερχόταν η Αστυνομία;
Ερχόταν για τα πιάτα, σε έπιανε, περνούσες αυτόφωρο και σε έστελνε δέκα μέρες στην Κω.

Σας έπιασε εσάς ποτέ;
Όταν ερχόταν η Αστυνομία εμείς βγαίναμε από τα παράθυρα έξω.

Για ποιες εποχές μιλάμε τώρα;
Για το 1966, ΄67, ΄68. Τότε ξεκίνησαν να ανοίγονται και οι σαμπάνιες. Τα λουλούδια εμφανίστηκαν μετά. ʼνοιγες τις σαμπάνιες στις κοπέλες για εντυπωσιασμό και για φλερτάρισμα. Τις τραγουδίστριες βέβαια.

Σας είδαν ποτέ σαν το κορόιδο που πληρώνει;

Πολλοί. Εσύ μέσα σου τι αισθάνεσαι το κάθε βράδυ που πας να διασκεδάσεις είναι το θέμα. Από τη στιγμή που μπόρεσα και κράτησα το σπίτι μου και την οικογένειά μου, μετά από όλη αυτή την πορεία, αδιαφορώ. Ας έρθει κάποιος να πει ότι του χρωστάω μια δραχμή ή του καταχράστηκα μια δραχμή. Αυτό με ικανοποιεί εμένα.

Σας είδαν ποτέ σαν το κορόιδο που πληρώνει;
Πολλοί. Εσύ μέσα σου τι αισθάνεσαι το κάθε βράδυ που πας να διασκεδάσεις είναι το θέμα. Από τη στιγμή που μπόρεσα και κράτησα το σπίτι μου και την οικογένειά μου, μετά από όλη αυτή την πορεία, αδιαφορώ. Ας έρθει κάποιος να πει ότι του χρωστάω μια δραχμή ή του καταχράστηκα μια δραχμή. Αυτό με ικανοποιεί εμένα.

Αν ξαναείχατε πολλά χρήματα έτσι θα ζούσατε απ’ την αρχή;
Και τώρα να ξαναπάρω λεφτά θα τα φάω σ΄ ένα χρόνο. Αφού δεν σταματάω τώρα που δεν έχω, αν ξαναπάρω λεφτά τι θα κάνω, θα τα κρύψω;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα:Τους έβλεπε δεμένος σε δέντρο να βιάζουν την κοπέλα του!

Αχαϊα: Τις φωτογραφίες του ψηλού και του κοντού που βιάζουν έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ!

Χανιά:Τι είδους ντελίβερι φαντάζεστε πως έκανε μπαρ σε εκλεκτούς πελάτες;

Εύβοια: ”Λύγισε” νεαρός επιχειρηματίας – Θρήνος λίγο πριν την έλευση του 2013!

Θεσσαλονίκη: Έστησαν ενέδρες σε παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα!

Κρήτη:Οι Γερμανοί που… είναι φίλοι μας και ραβδίζουν τις ελιές μας!


Πάτρα: Σταμάτησαν το σεξ για έλεγχο – Σκηνές απείρου κάλλους στο παλιό λιμεναρχείο!

Κρήτη: Το τελευταίο ρεκόρ Γκίνες της χρονιάς – Δείτε βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε