Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

60 χρόνια φυλακή για τον δάσκαλο και την ασέλγεια σε 10 μαθήτριες δημοτικού στη Θεσσαλονίκη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Καταδικάστηκε σε 60 χρόνια κάθειρξη από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο δάσκαλος που κατηγορούνταν για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος δέκα μαθητριών. Ο 52χρονος δάσκαλος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, δηλώνοντας ότι στήθηκε σκευωρία σε βάρος του από τις μαθήτριες. Έκανε λόγο, μάλιστα, στην απολογία του για μυθεύματα ανήλικων κοριτσιών…

Το περιστατικό συνέβη πέρυσι τον Νοέμβριο. Όπως είχε τότε ανακοινώσει η αστυνομία, προχώρησαν στη σύλληψη του  στο πλαίσιο σχετικού εντάλματος έπειτα από δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 51χρονου, ο οποίος είναι δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο της πόλης.

Ο συλληφθείς εκπαιδευτικός βαρυνόταν με τις κατηγορίες της αποπλάνησης παιδιών, προσβολής της γενετήσιας Αξιοπρέπειας, κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής και απειλής. Είχαν προηγηθεί καταγγελίες ανήλικης μαθήτριας, της Διεύθυνσης Δημοτικού σχολείου και Εκπροσώπου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες, ο 51χρονος προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς και ακόλαστες πράξεις σε βάρος της ανήλικης, καθώς και σε βάρος ακόμη  εννέα ανηλίκων μαθητριών (ηλικίας από 10 έως 13 ετών σήμερα).

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, σε ορισμένες περιπτώσεις έδινε χαρτζιλίκι στα θύματά του προκειμένου να ικανοποιήσει τις νοσηρές ορέξεις του, ενώ φέρεται να χρησιμοποιούσε απειλές σε βάρος των μαθητριών, ώστε να μην τον αποκαλύψουν.

Πηγή: dailythess

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε