Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σέρρες: Απόφαση σταθμός για τον συμβασιούχο που σκότωσε και έκαψε δύο σκυλιά – Η εξήγηση και η απόφαση!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 37χρονος που σόκαρε την τοπική κοινωνία απολογήθηκε και αμέσως μετά άκουσε την απόφαση που προκαλεί πολλές συζητήσεις στην πόλη…

Με φυλάκιση ενός έτους και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε από το Πλημμελειοδικείο Σερρών, ο 37χρονος που χτύπησε μέχρι θανάτου και έκαψε δύο σκυλιά, τα οποία φιλοξενούνταν στο δημοτικό κυνοκομείο Σερρών. Ο συμβασιούχος υπάλληλος του κυνοκομείου δικάστηκε το μεσημέρι με την αυτόφωρη διαδικασία. Η επιβληθείσα ποινή είναι με αναστολή. Εξάλλου, σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ, ήτοι 30.000 για κάθε ζώο. Προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τα δύο άτυχα τετράποδα του επιτέθηκαν, όταν πήγε να τα ταΐσει. Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν ο συμβασιούχος δημοτικός υπάλληλος πήγε να ταΐσει τα αδέσποτα σκυλιά του κυνοκομείου. Ο ίδιος, ισχυριζόμενος ότι δύο απ’ αυτά τον επιτέθηκαν και τον δάγκωσαν, φέρεται ότι τα χτύπησε με ξύλο μέχρι θανάτου και στη συνέχεια έβαλε φωτιά για να τα αποτελειώσει. Συνάδελφοί του φαίνεται ότι αργότερα αντίκρισαν αποτεφρωμένα τα άτυχα ζώα, ειδοποιώντας τις Αστυνομικές Αρχές.

Ακολούθησε η σύλληψη του 37χρονου, ενώ σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν πάνω του δέκα ναρκωτικά χάπια, τα οποία ο συλληφθείς φέρεται ότι κατείχε χωρίς την προβλεπόμενη ιατρική συνταγή. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε το μεσημέρι στα δικαστήρια των Σερρών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε