Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σέρρες: Αυτός είναι ο ”δημόσιος υπάλληλος” που εξαπάτησε 16 άτομα – Γιατί δόθηκε η φωτογραφία του στη δημοσιότητα!

ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.

Ο κύριος που βλέπετε στη φωτογραφία έβαλε στην τσέπη πάνω από 10.000 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο…

Θύματα απάτης έπεσαν 16 άτομα, από τον 41χρονο Δημήτρη Μαζνέικο, που παρίστανε τον δημόσιο υπάλληλο και τους υποσχόταν επιδόματα, επιδοτήσεις, ακόμα και οικονομικές ενισχύσεις, από ευρωπαϊκά προγράμματα.

O 41χρονος, από τις Σέρρες, κατάφερε να εξασφαλίσει με αυτό τον τρόπο μέσα σε ένα χρόνο περισσότερα από 10.000 ευρώ. Ο δράστης συνελήφθη, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, όταν σε συνάντηση του με έναν 38χρονο, παρίστανε τον ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Οικονομικών.

Υποσχόμενος στον 38χρονο ότι θα του εξασφάλιζε επίδομα οικονομικής ενίσχυσης, παρέλαβε για αντίτιμο χρηματικό ποσό, που ήταν όμως από προσημειωμένα χαρτονομίσματα. (διαβάστε περισσότερα εδώ)
ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ από ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό τυχόν άλλων περιπτώσεων απάτης, που έχουν τελεσθεί από τον δράστη και δεν έχουν καταγγελθεί, καθώς και για την αποτροπή τέλεσης νέων.

”Γενικότερα η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην εν γένει προστασία του κοινωνικού συνόλου και των ευάλωτων και ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω αδικήματος” καταλήγει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Λαμία: Αίμα στο υπόγειο – Τα σκάγια της καραμπίνας βρήκαν το παιδί του ιδιοκτήτη!

Θεσσαλονίκη: Η καταγγελία για αρπαγή του παιδιού της πήρε απρόβλεπτη τροπή – Με ανοιχτό το στόμα έμεινε η μητέρα!

Κοζάνη: Διάκριση για τον πιο άτακτο μαθητή της χρονιάς – Πήγε μόνος του στην εκδρομή της Ιταλίας!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε