Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Σέρρες: Φωτογραφίες από τη ζωή του Ιλία Καρέλι στην Ελλάδα – Νέο βίντεο από την κηδεία του και τα συνθήματα κατά της Ελλάδας!

ΦΩΤΟ από stoxos.gr
ΦΩΤΟ από stoxos.gr

Λάτρης του μποξ, παθιασμένος με τη γυμναστική, σκληρός και αδίστακτος – Έτσι περιγράφουν άτομα που γνώριζαν τον Ιλία Καρέλι τον Αλβανό βαρυποινίτη

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Ιλία Καρέλι στην Αλβανία με… τιμές και συνθήματα κατά της Ελλάδας. Στα νέα βίντεο που δημοσιεύουν Αλβανικά ΜΜΕ βλέπουμε να έχουν σκεπάσει το φέρετρο του 42χρονου με μία αλβανική σημαία και να φωνάζουν συνθήματα όπως ”Ελληνες δολοφόνοι, η Αλβανία δεν πεθαίνει”.
Η κηδεία του Αλβανού βαρυποινίτη

Για τους συγγενείς του βαρυποινίτη, ο Ιλία Καρέλι βρισκόταν άδικα στις φυλακές αφού όπως υποστηρίζουν δεν είχε κάνει τίποτα. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική όπως προκύπτει από τον φάκελό του…
ΦΩΤΟ από stoxos.gr

O 42χρονος Αλβανός βαρυποινίτης που εμφανιζόταν με το όνομα «Βαλεντίνο Πεπέσκου του Πάπα», υποτίθεται ρουμανικής καταγωγής, είχε την περίοδο 1997-2001 έντεκα καταδίκες, οι περισσότερες ερήμην, για κλοπές. Οταν συνελήφθη καταδικάσθηκε (με συγχώνευση ποινών) σε 14χρόνια κάθειρξη.
ΦΩΤΟ από stoxos.gr

Αποφυλακίσθηκε τον Μάιο του 2006 και έναν χρόνο αργότερα συνελήφθη για την επιδρομή στο σπίτι της οδού Καλύμνου στο Νέο Ηράκλειο. Για εκείνη την επίθεση ένας αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στο Βήμα:

«Ηταν φανερό ότι ήθελε να σκοτώσει. Είχε βάλει το σπασμένο γυαλί από μια κορνίζα στο λαιμό της γυναίκας και είχε προσπαθήσει να πνίξει με την αλυσίδα τον 47χρονο σύζυγό της. Μάλιστα ο άντρας είχε μείνει για 20 δευτερόλεπτα αναίσθητος και όλοι πίστεψαν ότι ίσως είχε χάσει την ζωή του. Κι αυτό για ν’ αρπάξει λιγότερα από 100 ευρώ από ένα πορτοφόλι. Αν δεν έτρεχε ένας γείτονας, συγγενής της οικογένειας, ώστε να τον ακινητοποιήσει κι αν δεν γλιστρούσε, είναι βέβαιο ότι θα σκότωνε”.
ΦΩΤΟ από stoxos.gr
ΦΩΤΟ από stoxos.gr

Στη δίκη που έγινε για την υπόθεση αυτή, σε δεύτερο βαθμό στην Χαλκίδα, στις αρχές του 2013, η ποινή του μετατράπηκε από διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Η ποινή του μειώθηκε από τα 20 χρόνια κάθειρξη, στα 12. Μάλιστα, σύμφωνα με δικαστικούς, η Πρόεδρος του δικαστηρίου του είχε ζητήσει «εν όψει της αποφυλάκισής του να αλλάξει στάση ζωής». Κι εκείνος φέρεται να της είχε δώσει «σχετικές διαβεβαιώσεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Σέρρες: Σπάει η ομερτά των φυλακών Νιγρίτας; – Αραβαντινός: Αυτός ομολόγησε τα βασανιστήρια στον Καρέλι – Η άγνωστη απόπειρα αυτοκτονίας!

Ηλεία: Γέννησε στην τουαλέτα και πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια – Ισόβια στη γιαγιά και δεκαετής κάθειρξη στη μάνα!

Εύβοια: Συγκλονίζει ο θάνατος του δημοσιογράφου Σταύρου Καρακάση – Η άγνωστη περιπέτεια της υγείας του!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε