Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σιδερένια πόρτα σκότωσε αγοράκι στις Σέρρες! Έπεσε πάνω του και το καταπλάκωσε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα τρίχρονο αγοράκι από την Παλαιοκώμη, όταν βαριά συρόμενη σιδερένια πόρτα αυλόγυρου οικογενειακού κέντρου, έπεσε πάνω του και το καταπλάκωσε!

Το γεγονός συνέβη αργά χθες το βράδυ σε ταβέρνα στην Παλαιοκώμη του δήμου Αμφιπόλεως, όπου οι γονείς του τρίχρονου αγοριού και τα αδέλφια του πήγαν να δειπνήσουν.

Τα παιχνίδια και τα γέλια, όμως, των παιδιών γρήγορα μετατράπηκαν σε φωνές τρόμου και αγωνίας, όταν η βαριά συρόμενη πόρτα, ύψους 1,80 μέτρων, που βρισκόταν στον αυλόγυρο του οικογενειακού κέντρου,
στην οποία, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, έπαιζαν και τραβούσαν τα παιδιά, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έφυγε από τη θέση της και καταπλάκωσε το τρίχρονο αγοράκι προκαλώντας το βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που έφεραν μέσα σε λίγα λεπτά το μοιραίο!

Το τρίχρονο παιδί μεταφέρθηκε, λίγο μετά τις 10 το βραδυ, στο γενικό Νοσοκομείο της Δράμας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κομοτηνής Νικόλαο Κιφνίδη, ο θάνατος του τρίχρονου αγοριού οφείλεται στο βαρύ τραυματισμό του στο κεφάλι από τη σιδερένια συρόμενη πόρτα.

Διαβάστε ακόμα:

Απόφαση – σταθμός στα Ιωάννινα: Αντισυνταγματική η αυτόφωρη σύλληψη και διαδικασία για χρέη προς το Δημόσιο!

Καβάλα: Ντύθηκε αστυνομικός και σταμάτησε αυτοκίνητο για έλεγχο!

Η μητέρα πέθανε αγκαλιά με το μωρό της – 22 οι νεκροί μετανάστες στο ναυάγιο της Σάμου – Ανάμεσα τους και 4 παιδιά!

“Ανατράπηκε” πυροσβεστικό αεροσκάφος κατά τη διάρκεια προσθαλάσσωσης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε