Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκορπιός: Νέες εικόνες αποκαλύπτουν τα όσα έγιναν στο πάρτι της Ριμπολόβλεβα – Τελικά… τίποτα δεν θύμιζε εποχή Ωνάση (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από lefkadanews.gr
ΦΩΤΟ από lefkadanews.gr

Πολλά γράφτηκαν και ακόμα περισσότερα ακούστηκαν για το περιβόητο πάρτι της Ε.Ριμπολόβλεβα, αλλά όπως θα δείτε το ακριβό… δεν είναι πάντοτε και καλόγουστό

Νέες φωτογραφίες από το πάρτι για τα γενέθλια της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, δείχνουν ότι οι επιλογές που έγιναν δεν θύμιζαν σε καμία περίπτωση εκείνες του Ωνάση αλλά και τον τρόπο που κινούνταν ο Ελληνας μεγιστάνας.

Οπως φαίνεται στις φωτογραφίες του lefkadanews.gr, οι διοργανωτές γέμισαν το νησί με συντριβάνια, αλλά και τουριστικά τρενάκια για να κινούνται οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους…
ΦΩΤΟ από lefkadanews.gr
ΦΩΤΟ από lefkadanews.gr
ΦΩΤΟ από lefkadanews.gr

Tο πάρτι με τους 120 καλεσμένους διήρκεσε σύμφωνα με πληροφορίες έως τις 03.00 τα ξημερώματα και λίγο πριν την έναρξή του, το νησί φωταγωγήθηκε πλήρως για τα γενέθλια της νέας ιδιοκτήτριας, της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ. Οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν από νωρίς το απόγευμα, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια…
ΦΩΤΟ από lefkadanews.gr
ΦΩΤΟ από lefkadanews.gr
ΦΩΤΟ από lefkadanews.gr

Φημολογείται ότι το κρασί το οποίο μεταφέρθηκε στον Σκορπιό στοίχισε 30.000 ευρώ ενώ συνολικά το κόστος του πάρτι ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με την ανακαίνιση του νησιού.

Όσον αφορά στις εκπλήξεις που είχαν επιφυλάξει οι οικοδεσπότες, σε αυτές συμπεριλαμβάνεται ένα μοναδικό θαλάσσιο θέαμα με ακροβάτες που έκαναν τις φιγούρες τους πάνω σε τζετ σκι. Αργότερα, οι καλεσμένοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και μεταμφιέστηκαν σε πειρατές για τις ανάγκες του κυνηγιού θησαυρού το οποίο έλαβε χώρα στην ακτή.
ΦΩΤΟ από lefkadanews.gr
ΦΩΤΟ από lefkadanews.gr
ΦΩΤΟ από lefkadanews.gr

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Σεργέι Τσερνίτσιν: «Η Κάτια επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Ελλάδα επειδή εκτιμά τη χώρα και τους ανθρώπους της. Αισθάνεται πολύ κοντά στην Ελλάδα και τους ανθρώπους της, που την ενέπνευσαν να ζητήσει από τους καλεσμένους της αντί να τής φέρουν δώρα, να δωρίσουν χρήματα για να στηρίξουν τις φιλανθρωπίες της οι οποίες θα βοηθήσουν τα παιδιά στη Λευκάδα και στην υπόλοιπη Ελλάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ρόδος: Σπαραγμός για το θάνατο νεαρής γυναίκας στο χειρουργείο – Σε κρίσιμη κατάσταση ο άντρας της (Βίντεο)!

Κρήτη: Παντρεύεται ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου – Η επιθυμία και οι σκέψεις του ζευγαριού για τον γάμο τους!

Τρίκαλα: Ο πρώην βουλευτής που πήγε μετανάστης στη Γερμανία για να πιάσει δουλειά – Ξεκίνησε να εργάζεται στην Κολωνία!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε