Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Σκορπιός: Οι πόζες και ο άγνωστος διάλογος της Ε.Ριμπολόβλεβα με την Αθηνά Ωνάση – Δείτε φωτογραφίες!

ΦΩΤΟ από Tlife.gr
ΦΩΤΟ από Tlife.gr

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η κόρη του Ρώσου ολιγάρχη μιλάει για όλους και για όλα – Για την Αθηνά Ωνάση, την  απόφαση της οικογένειάς της να επενδύσει στον Σκορπιό και τα πολυσυζητημένα γενέθλιά της…

Η κόρη του Ρώσου ολιγάρχη, η οποία τις επόμενες ημέρες θα γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της στον Σκορπιό με ένα πάρτι για τους 100 καλεσμένους της που θα καταφτάσουν στο νησί από ολόκληρο τον κόσμο, αποκαλύπτει στις πρώτες σελίδες της συνέντευξής της, στο διεθνές περιοδικό «Paris Match» πως έμαθε για τον Σκορπιό, αλλά και τη σχέση που έχει με την Αθηνά Ωνάση.
ΦΩΤΟ από Tlife.gr

«Πριν από αρκετά χρόνια, μαζί με την οικογένειά μου είχαμε έρθει για διακοπές με τη θαλαμηγό μας στην Ελλάδα. Τότε θυμάμαι πως είχαμε περάσει από το Ιόνιο κάνοντας τον γύρο του Σκορπιού. Ηταν κάτι το εντυπωσιακό. Ενθουσιαστήκαμε και μόλις επιστρέψαμε από τις διακοπές μας έψαξα να βρω σε ποιον ανήκει αυτός ο επίγειος παράδεισος…

Το πάθος μου για τα άλογα και τις διεθνείς ιπποδρομίες ήταν η αιτία που γνώρισα σε κάποιους αγώνες την Αθηνά Ωνάση, για την οποία είχα μάθει ότι ήταν η κληρονόμος του νησιού από τον παππού της Αριστοτέλη Ωνάση. Κάποια μέρα της είπα πως αν ποτέ ήθελε να αποχωριστεί τον Σκορπιό μπορούσε απλώς να με ενημερώσει».
ΦΩΤΟ από Tlife.gr

Οπως αναφέρει το περιοδικό, η Αθηνά Ωνάση ήθελε να ξεφύγει από «την κατάρα των Ωνάσηδων» και να διαγράψει κάθε σχέση με το παρελθόν της. Η κόρη του Ριμπολόβλεφ μάλιστα επισημαίνει ότι ξαναδίνοντας ζωή στον Σκορπιό συμβάλλει στη δημιουργία οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα που υποφέρει από την κρίση.

«Η οικογένεια Ωνάση είχε πολύ μεγάλη επιρροή σε αυτόν τον τομέα. Στο απόγειο της δόξας της, τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, απασχολούνταν καθημερινά στον Σκορπιό έως και 200 ντόπιοι εργάτες», αναφέρει στη συνέντευξή της. Γι’ αυτό, χάρη στις γνωριμίες της, θέλει να ξαναδώσει στον παράδεισό της τη χαμένη του αίγλη αλλά και φήμη.
ΦΩΤΟ από Tlife.gr

«Για τα γενέθλιά μου, ζήτησα από τους φίλους μου να μην μου κάνουν δώρα, αλλά να δώσουν χρήματα στο ίδρυμά μου προκειμένου να συνδράμουν σε τοπικά φιλανθρωπικά έργα. Για παράδειγμα, στη Λευκάδα θα αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο για τη μεταφορά παιδιών με ειδικές ανάγκες και θα συνδράμουμε στην κατασκευή σχολικών κτιρίων, παιδικών χαρών και αθλητικών εγκαταστάσεων για τους νέους. Η εκπαίδευση είναι το σημαντικότερο κομμάτι του μέλλοντος», λέει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Πάτρα: Αποκάλυψη για τον θάνατο της γυναίκας στο εξοχικό της – Το μοιραίο λάθος που της στοίχισε τη ζωή!

Μυτιλήνη: Ασύλληπτη τραγωδία με νεκρό εκπαιδευτικό – Έπεσε από το μπαλκόνι και ”καρφώθηκε” στα κάγκελα του πρώτου ορόφου (Βίντεο)!

Λάρισα: ”Η Μυρτώ κλαίει και ουρλιάζει από τους πόνους” – Σε απόγνωση η μητέρα της άτυχης κοπέλας (Βίντεο)!

Λαμία: Συγκλονίζουν τα δάκρυα της γιαγιάς που έχασε 4.400€ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα – Έμεινε μόνη να κλαίει στη μέση του δρόμου!

Εύβοια: Πού φαντάζεστε ότι τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία με την άστεγη γυναίκα; – Δείτε την απάντηση με εικόνες!

Μύκονος: Απολαύστε τον πιο ξέφρενο πανηγυρισμό υποψήφιου στις εκλογές – Δείτε το βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε