Τετάρτη, 15 Μαΐ
22oC Αθήνα

Στα δύο ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας – Απεργία και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (VIDEO)

φωτό από patrastimes
φωτό από patrastimes

Σε νέα μετωπική σύγκρουση οδηγείται σήμερα ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας. Αιτία για μια ακόμα φορά το άνοιγμα ή μη των καταστημάτων την Κυριακή.

Η Κυριακή των Βαϊών βρίσκει τους εμπόρους της Πάτρας διχασμένους καθώς κόντρα στην επίσημη θέση του Εμπορικού Συλλόγου μέρας των εμπόρων – κατά πλειοψηφία του νεοσύστατου συλλόγου καταστημάτων του κέντρου – θα ανοίξει τα καταστήματα του.

Όπως διαβάζουμε στο patrastimes, την ίδια ώρα οι εμποροϋπάλληλοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία προκειμένου να καλύψουν τα μέλη του ενώ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στις 10.00 το πρωί στη διασταύρωση του πεζόδρομου της Αγίου Νικολάου με τη Μαιζώνος και στη συνέχεια συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα καταστήματα που θα ανοίξουν.

Ποτέ την Κυριακή με βάγια!

Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου που είναι αντίθετα με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, συγκεντρώθηκαν στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και στη συνέχεια θα μεταβούν στη διασταυρωση της Μαιζώνος με την Αγίου Νικολάου, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι εμπροϋπάλληλοι.

Στη συγκέντρωση έχουν κληθεί να πάρουν θέση σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της Πάτρας.

Στη διασταυρωση της οδού Μαιζώνος με τον πεζόδρομο της Αγ.Νικαλάου συγκεντρώθηκαν τα μέλη του συλλόγου των Εμποιροϋπαλλήλων της Πάτρας, προκειμένου να ξεκινήσει η κινητοποίηση ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων και αυτή την Κυριακή.

Οι εμπορουπάλληλοι έχουν αναρτήσει πανό με το οποίο εκφράζουν την αντίθεσή τους στην προσπάθεια μερίδας εμπόρων της Πάτρας να εφαρμοστεί το μέτρο και στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Στη συνεχεια θα πραγματοποιήσουν παραστάσεις διαμαρτυρίας σε καταστήματα τα οποία έχουν ανοίξει.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνια της Ελλάδας στη σελίδα του Newsit Τοπικά Νέα

Νύχτα επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη

Θανατηφόρα σύγκρουση στην Πάτρα – Ένας νεκρός, μία τραυματίας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε