Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Στα μαύρα δυο οικογένειες στην Κρήτη – Δυο αυτοκτονίες την Κυριακή του Πάσχα!

Στα μαύρα δυο οικογένειες στην Κρήτη – Δυο αυτοκτονίες την Κυριακή του Πάσχα!

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκαν δυο οικογένειες στην Κρήτη που θρηνούν την απώλεια δυο αγαπημένων τους προσώπων, που χτες ανήμερα του Πάσχα επέλεξαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Η απελπισία οδήγησε μια 34χρονη γυναίκα μητέρα δυο παιδιών στην αγχόνη και ένα 26χρονο νεαρό να κόψει το νήμα της ζωής του με ένα όπλο.

Γεωργιούπολη

Στην πρώτη περίπτωση το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Γεωργιούπολη Χανίων. Μια 34χρονη γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr εντοπίστηκε χτες νωρίς το μεσημέρι, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος έντρομος ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών ενώ ήταν σε διάσταση με τον σύζηγό της.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες εξετάζοντας κάθε ενδεχόμενο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αυτόχειρας άφησε σημείωμα στον τόπο της τραγωδίας, στο οποίο ανέφερε ότι οι κακές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της την οδήγησαν σε αυτό το τραγικό τέλος!

Ζαρός

Η δεύτερη τραγωδία γράφτηκε χτες το απόγευμα στο Ζαρό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 26χρονος ήταν γιος συνταξιούχου αστυνομικού. Ο νεαρός, ήταν σε ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση καθώς πρόσφατα είχε χωρίσει με την κοπέλα του. Χτες το μεσημέρι και ενώ όλοι διασκέδασαν στο πασχαλινό τραπέζι ο ίδιος εξαφανίστηκε. Λίγη ώρα αργότερα πυροβολισμοί που προέρχονταν από το σπίτι αναστάτωσαν το γλέντι. Ο 26χρονος είχε αυτοπυροβοληθεί βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νηστικό το προσωπικό του Νοσοκομείου Ξάνθης ανήμερα του Πάσχα!

Θεσσαλονίκη: Από μικρός στο έγκλημα – Ανήλικος κατηγορείται για 8 ένοπλες ληστείες!

Χανιά: Τρίτη μέρα ερευνών για την αγνοούμενη Γαλλίδα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε