Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Στερεά Ελλάδα: “Φούσκωσε” ο Σπερχειός – Επιχείρηση διάσωσης οδηγών!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Λίγο μετά τις 07:00 το πρωί το ποτάμι ξεχείλισε και η κυκλοφορία έχει διακοπεί από εκείνη την ώρα προς Κομποτάδες από τον σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου και στον δρόμο Λαμία Φραντζή. Δύο αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στον δρόμο, μετά τον σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου…

Σύμφωνα με το lamiastar.gr, στο πρώτο αυτοκίνητο ο οδηγός πρόλαβε και απομακρύνθηκε ενώ στο δεύτερο, στο οποίο βρισκόταν ένα ζευγάρι, κλήθηκε η 7η ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό τους.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αυτή την ώρα η επιχείριση διάσωσης έχει ολοκληρωθεί και είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Έντονη χιονόπτωση επικρατεί από την Μακρακώμη προς Καρπενήσι και η κυκλοφορία γίνεται μόνο με αλυσίδες. Όπως επίσης και στην ΠΕΟ Λαμίας – Δομοκού και Λαμίας-Άμφισσας στην περιοχή του Μπράλλου. Έντονη χιονόπτωση στην εθνική οδό, στο ύψος της Αγίας Τριάδας.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στον Μώλο, στο Καινούριο και στο Ρεγγίνι δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία, λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης. Μαζί με τις καταιγίδες πνέουν και ισχυροί άνεμοι με αποτέλεσμα η πυροσβεστική υπηρεσία να δέχεται αρκετές κλήσεις για κοπή κλαδιών και δέντρων ακόμη και στο κέντρο των πόλεων, αλλά και για να απομακρύνει αντικέιμενα όπως κάδους και πινακίδες από τους δρόμους.

Στην Ευρυτανία, λόγω του χιονιού τα σχολεία θα μείνουν κλειστά. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και σήμερα Τρίτη με βροχές και καταιγίδες. Την Τετάρτη προβλέπονται χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές της Στερεάς. Παρόμοιο θα διατηρηθεί το σκηνικό του καιρού την Πέμπτη και την Παρασκευή ,ενώ το Σάββατο ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει μικρή εκτόνωση που με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Βόλος: Πλήρωσε με τη ζωή της, την διακοπή του ρεύματος!


Κρήτη: Κεραυνός… έβαλε φωτιά σε κρεμασμένα ρούχα!


Λάρισα: Οι βάρκες στην στεριά και… οι στέγες στον αέρα!

Λαμία: Ιπτάμενες στέγες σκόρπισαν πανικό

Τρίπολη: Ξεχείλισαν οι δρόμοι και… η οργή του κόσμου

Πνίγεται πάλι ο Εβρος – Εκκενώθηκε 1 χωριό – Σε ετοιμότητα να εκκενωθούν άλλα 6!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε