Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σύρος: Συνταξιούχος ναυτικός άφησε σημείωμα και αυτοκτόνησε στο εξοχικό του – Φωτό!

ΦΩΤΟ από cyclades24.gr
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Συγκλονίζει το νησί η αυτοκτονία ενός πατέρα δύο παιδιών – Συγγενείς του διάβασαν το σημείωμα αλλά δεν τον πρόλαβαν ζωντανό…

Το πρώτο τραγικό συμβάν του 2014 στην Σύρο συνέβη τη δεύτερη κιόλας ημέρα του χρόνου. Αργά το απόγευμα της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο Β.Π. (μόνιμος κάτοικος Σύρου 77 ετών) έδωσε τέλος στη ζωή του.

Βρέθηκε απαγχονισμένος σε εξοχική κατοικία στην περιοχή της Αζολίμνου. Ο αυτόχειρας εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο κρεμασμένος με σχοινί σε αποθήκη της κατοικίας το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, πήγε στην εξοχική κατοικία αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του.
ΦΩΤΟ από cyclades24.gr

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας είχε αφήσει και κάποιο σημείωμα στους δικούς του προαναγγέλλοντας τις προθέσεις του. Στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Ασφαλείας Ερμουπόλεως για τη διενέργεια των αρχικών ερευνών για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος.
ΦΩΤΟ από cyxlades24.gr

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον είχε καταβάλει ψυχολογικά. Ήταν συνταξιούχος ναυτικός, πατέρας δύο παιδιών και γενικότερα ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος και οικογενειάρχης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Πάτρα: Το προφητικό όνειρο της γυναίκας για το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο – Η εξομολόγηση του άντρα της…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε