Κυριακή, 2 Ιουν.
22oC Αθήνα

Θεσπρωτία: 15 φορές χτύπησε ο δολοφόνος με πέτρα στο κεφάλι τον Αστυνομικό! Έγκλημα μίσους “δείχνουν” τα στοιχεία – Τι είδε ο ιατροδικαστής

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις και έρευνες από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη ή των δραστών που σκότωσαν με μεγάλη αγριότητα τον 37χρονος Υπαρχιφύλακα, που υπηρετούσε σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας και τραυμάτισαν σοβαρά τη 42χρονη κουνιάδα του.

Το έγκλημα έγινε χθες βράδυ, στην περιοχή Κιοσέικα, στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας.
Ο Αστυνομικός βρέθηκε νεκρός, κοντά σε στάβλους με πολλαπλά τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι και τραύματα από πυροβόλο όπλο. Στο ίδιο σήμείο, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη – επίσης με τραύματα στο κεφάλι- η 42χρονη κουνιάδα του, η οποία μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.

Πέθανε από τα μανιασμένα χτυπήματα με την πέτρα και όχι από το όπλο! – Τι είδε ο ιατροδικαστής

Όπως διαβάζουμε στο epirusgate, δυο σφαίρες, η μια στην πλάτη και η άλλη στον αριστερό μηρό, δέχτηκε ο συνοριακός αστυνομικός στο Μαυρομάτη Θεσπρωτίας. Η 1η βολίδα του τρύπησε τον πνεύμονα και του προκάλεσε εσωτερική αιμοραγία. Τα θανατηφόρα χτυπήματα όμως ήρθαν μετά και ήταν 15 με πέτρα στο κεφάλι.

Αυτό προκύπτει από την Ιατροδικαστική εξέταση του καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη (ΦΩΤΟ), ο οποίος χθες βράδυ έκανε και την αυτοψία στο δάσος.

O ιατροδικαστής - ΦΩΤΟ από το epirusgate

Σύμφωνα με το epirusgate, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο, η δολοφονική επίθεση να έγινε από άτομα ή από άτομα του συγκενικού περιβάλλοντος.
Ο κωφάλαλος μπατζανάκης του αλλά και η πεθερά βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας. Η γυναίκα του αστυνομικού είχε πεθάνει τον περασμένο Οκτώβρη από ανίατη ασθένεια και στο χωριό είναι διάχυτες οι φήμες για “ανάρμοστες” σχέσεις του αστυνομικού με την κουνιάδα του από την Αλβανία, τις οποίες πάντως οι αστυνομικοί εξετάσουν με πολύ προσοχή

Πάντως, τα στοιχεία αν μη τι άλλο, δείχνουν ότι ο δολοφόνος είχε μεγάλο μίσος για τα θύματά του, κυρίως για τον Αστυνομικό, τον οποίο εκτός από τις σφαίρες, χτυπησε 15 φορές με την πέτρα στο κεφάλι. Χτυπήματα που τελικά, του “έκοψαν” το νήμα της ζωής.

Διαβάστε ακόμα:

Εύβοια: Πήγαιναν με φορτηγό και… άδειαζαν το παλιό εργαστάσιο!

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση συμπαράστασης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ

Κομοτηνή: Διακινητής και λαθρομετανάστες βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή!

Κοζάνη: Τα γενέθλια της Ραχήλ Μακρή – Η ίδια αποκαλύπτει την ηλικία της!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε