Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θεσσαλία: Πανικός στα στούντιο του TRT – Επεισόδιο πίσω από τις κάμερες με τον περιφερειάρχη και τον καναλάρχη!

ΦΩΤΟ από thessalianews.gr
ΦΩΤΟ από thessalianews.gr

Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός κάνει λόγο για προπηλακισμό – Ο ιδιοκτήτης τονίζει πως έπεσε κάτω σαν ποδοσφαιριστής χωρίς να τον ακουμπήσει κανένας…

Ο Άγγελος Αντωνίου, ιδιοκτήτης του TRT, έδωσε στη δημοσιότητα την δική του εκδοχή για το επεισόδιο με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό. Ο περιφερειάρχης είχε καταγγείλει ότι προπηλακίστηκε στο στούντιο και έκανε λόγο για «προσβολή κάθε έννοιας πολιτισμού.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απάντηση του κ.Αντωνίου.Στην ανακοίνωσή του, που δημοσιεύει το thessalianews.gr, αναφέρει τα εξής:

«Μπούκαρε μέσα στο studio του Βόλου ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός μαζί με έναν φουσκωτό και απαιτούσε να σταματήσει η ζωντανή συνέντευξη της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κα Λιακούλη με τον συνδυασμό του κου Τσιλιμίγκα υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και να βγάλουμε αυτόν στον «αέρα».
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αμέσως προσέτρεξα μέσα στο studio και χαμηλόφωνα του ζήτησα να βγει έξω και του είπα ότι είναι ανεπίτρεπτο να κόψω στον «αέρα» την συνυποψήφιά του κα Λιακούλη. Όταν με χίλιες δύο παρεκκλίσεις βγήκε από το studio παρέμεινε στο control και ήθελε πάλι να ξαναμπουκάρει οπότε στάθηκα μπροστά από την πόρτα και με απωθούσε τόσο ο ίδιος όσο και ο φουσκωτός που είχε μαζί του.

Σε μια στιγμή χωρίς να τον ακουμπήσω σαν να ήταν ποδοσφαιριστής που διεκδικούσε πέναλντι περδίκλωσε το ένα πόδι με το άλλο και έπεσε κάτω. Τότε του είπα ότι αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν ταιριάζουν με τον θεσμό του Περιφερειάρχη και θα τηλεφωνήσω στο «100»…
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Βλέποντας ότι παίρνουν κάμερα για να αποθανατίσουν το περιστατικό για την σατυρική εκπομπή «Χώστες» αμέσως σηκώθηκε όρθιος και επιχείρησε να ξαναμπουκάρει με τον φουσκωτό του να διακόψει τον επόμενο καλεσμένο που ήταν ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ ο κος Ψύρρας. Δυστυχώς παρ’ όλη την κρίση δεν έχει αλλάξει τίποτα, η αλαζονεία της εξουσίας συνεχίζεται σ’ όλο το Μεγαλείο της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Δυτική Μακεδονία: Χιονίζει σε Φλώρινα, Καστοριά και Κοζάνη!

Γιάννενα: Χωρίς ρεύμα η μισή πόλη λόγω κεραυνών – Σε πλήρη εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες!

Πρέβεζα: Χειροπέδες σε ιδιοκτήτη μπαρ για ασέλγεια σε ανήλικο κορίτσι – ”Βράζουν” οι γονείς της 7χρονης που περιγράφουν τα όσα έγιναν!

Κόρινθος: Βγήκε από το σπίτι για να πάει στην εκκλησία και είδε πτώμα άντρα κάτω από γέφυρα!

Λάρισα: Η νεαρή που… έκανε πρόωρη Ανάσταση – Έπαιξε Λόττο και άφησε πίσω τον εφιάλτη της ανεργίας!

Αλεξανδρούπολη: Πέταξαν κεφάλι γουρουνιού σε χώρο που προσεύχονταν μουσουλμάνοι – Η αντίδραση του μητροπολίτη Άνθιμου!

Πάτρα: Χαμός σε κουρείο – Ένας από τους πελάτες δεν έφυγε επειδή βαρέθηκε να περιμένει…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε