Τετάρτη, 8 Μαΐ
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη – Αθήνα με ηλεκτρονικό εισιτήριο από τον Αύγουστο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ηλεκτρονικά εισιτήρια θα διατίθενται απ΄ τα μέσα Αυγούστου στους επιβάτες του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο δρομολόγιο ΑθήναΘεσσαλονίκη κι αντίστροφα.

Οι συναλλαγές θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης (www. ktel-thes.gr ), είτε από υπολογιστή είτε από smart phone. Έτσι, οι επιβάτες δεν θα χρειάζεται πλέον να κάνουν τηλεφωνική κράτηση, ούτε να μεταβαίνουν νωρίτερα στο ΚΤΕΛ για να παραλάβουν το εισιτήριό τους από το γκισέ.

Οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, αλλά ακόμη και να επιλέγουν τη θέση, στην οποία θα καθίσουν

“Η κίνηση στη γραμμή προς Αθήνα κάθε χρόνο μειώνεται σε ποσοστό 10% με 15%. Γι’ αυτό και προχωρούμε σε κινήσεις με τις οποίες πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να ανακόψουμε την πτώση”, σημειώνει ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης. Επισημαίνει δε ότι στις προθέσεις της διοίκησης είναι στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα να λειτουργούν και τουαλέτες μέσα στα λεωφορεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Σε εξέλιξη η φωτιά στον Προφήτη Ηλία – Μεγάλη μάχη της Πυροσβεστικής

Αγρίνιο: Απολογούνται την Τετάρτη τα δύο “τέρατα” που βίασαν 15χρονη- Κατηγορείται και ο πατέρας της που έμεινε στο μαγαζί για να.. συνεχίσει να πίνει

Είχε βιάσει ανήλικη στη Βουλγαρία και τον “τσάκωσαν” στην Ακράτα

Θεσ/νίκη: Γίνεται “πράσινο” το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε