Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας και συνθήματα κατά της κυβέρνησης από λιμενεργάτες – ”Δεν θα αφήσουμε να ιδιωτικοποιηθούν τα λιμάνια”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Στάση εργασίας πραγματοποιούν από την έναρξη της βάρδιας μέχρι και τις 11.00 το πρωί οι εργαζόμενοι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο…

των κινητοποιήσεων σε όλα τα λιμάνια της χώρας που αποφάσισαν από κοινού η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) και η Ένωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των λιμανιών της χώρας.

Αφορμή γι’ αυτή την κινητοποίηση στάθηκε το γεγονός πως την περασμένη Παρασκευή ορίστηκε στην ημερήσια διάταξη της Βουλής συζήτηση-ενημέρωση στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΘ.

Ως ημέρα συζήτησης, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η επικεφαλής του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) Φανή Γουργούρη, ορίστηκε η αυριανή (στις 5 το απόγευμα), ωστόσο δεν αποκλείεται να μεταφερθεί για τις 11 Απριλίου.

Σε κάθε περίπτωση, την ημέρα συζήτησης του θέματος που αφορά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πώληση του ΟΛΘ, οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία, προκειμένου να κατέβουν στην Αθήνα και να διαδηλώσουν έξω από τη Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Ξάνθη: Νέος θάνατος σε φυλακές – Μητροκτόνος βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του!

Λάρισα: Συγκίνηση για τον θάνατο νεαρού πατέρα και τον σπαραγμό του παιδιού του – ”Λύγισε” μετά από μάχη 25 ημερών!

Πάτρα: Φοιτητής τίναζε χαλάκι και έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού του – Δείτε φωτό!

Θεσσαλονίκη: Εκεί που το παράνομο παρκάρισμα γίνεται νόμιμα – Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο των social media!

Τρίκαλα: Η βιομηχανία της επαιτείας – Έτσι βγάζουν στο δρόμο παιδάκια και ανάπηρους (Φωτό)!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε