Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τα σανδάλια του Σταύρου Θεοδωράκη που έγιναν θέμα συζήτησης σε ψαροταβέρνα – Δείτε φωτό!

ΦΩΤΟ από το thestival.gr
ΦΩΤΟ από το thestival.gr

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε σε ψαροταβέρνα στη Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης και τα βλέμματα όλων έπεσαν στα σανδάλια που φορούσε…

Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε το μεσημέρι σε γνωστή ψαροταβέρνα στη Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης για να μιλήσει σε φίλους και στελέχη του κόμματος και τα βλέμματα όλων τράβηξαν τα μαύρα σανδάλια που φορούσε.
ΦΩΤΟ από thestival.gr
ΦΩΤΟ από thestival.gr

Η επιλογή αυτή του προέδρου του «Ποταμιου», σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους παρευρισκομένους, που κατά τα άλλα τον άκουσαν να τους λέει πως η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να πάει μέχρι να σταθεροποιηθεί η χώρα, γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, δεν έκρυψε ότι νιώθει άσχημα μερικές φορές στη Βουλή, αλλά τόνισε ότι θα ψηφίσει, χωρίς “τσαλιμάκια”, τη συμφωνία που θα φέρει ο Αλέξης Τσίπρας.

“Νιώθω άσχημα κάποιες στιγμές που στη Βουλή είμαι αναγκασμένος να ψηφίζω αυτή την κυβέρνηση. Αλλά πείτε μου αν έχουμε άλλο δρόμο. Δεν έχουμε άλλο δρόμο. Λέμε, λοιπόν, εμείς: Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πάει μέχρι να σταθεροποιήσουμε τη χώρα. Εάν σταθεροποιηθεί η χώρα μετά νομίζω είμαστε έτοιμοι και ελπίζω είναι έτοιμος και ο ελληνικός λαός να πάρει τις μεγάλες αποφάσεις για μια άλλη κυβέρνηση”.

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε