Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τα τελευταία λόγια του Θοδωρή που σκοτώθηκε κάνοντας παρκούρ – Οι σπαρακτικές εικόνες στο σχολείο του (Φωτό και βίντεο)!

ΦΩΤΟ από το thestival.gr
ΦΩΤΟ από το thestival.gr

Ο 13χρονος μίλησε με τη φίλη του, λίγο πριν την ασύλληπτη τραγωδία – Ο μαθητής έπεσε από 6όροφη πολυκατοικία και σκοτώθηκε…

Θρήνος στο σχολείο του άτυχου 13χρονου που χθες το μεσημέρι σκοτώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν έπεσε στο κενό από φωταγωγό πολυκατοικίας. Οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριές του δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Θοδωρής δεν είναι πλέον ανάμεσά τους…
ΦΩΤΟ από thestival.gr

Συμμαθήτριά του δήλωσε το πρωί πως ο άτυχος μαθητής λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία πνοή του μίλησε μαζί της. Της είπε πως ένιωθε τυχερός γιατί θα σχολούσε νωρίτερα και θα μπορούσε να παίξει με τους φίλους του.


Ο 13χρονος ήταν ένα παιδί που ασχολιόταν με τον αθλητισμό και συμμετείχε σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες του σχολείου. Οι φίλοι του ήξεραν ότι ανεβαίνει σε ταράτσες, αλλά όχι ότι κάνει παρκούρ. Κάτι που τελικά του στοίχισε τη ζωή. Μετά την προσευχή στο σχολείο τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχου 13χρονου…
ΦΩΤΟ από thestival.gr

Το παιχνίδι θανάτου που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο Θοδωρή



Όπως έγινε γνωστό, ως άλλοι «κασκαντέρ» πηδούσαν από μία ταράτσα πολυκατοικίας στην άλλη. Εκτιμάται ότι ξεκίνησαν από οικοδομή επί της οδού Μητροπόλεως και με τον παραπάνω τρόπο έφτασαν έως την οδό Αγίας Σοφίας, όπου όμως συνέβη το μοιραίο.


Εκεί, εκτιμάται ότι έσπασε το προστατευτικό τζάμι, με αποτέλεσμα ο 13χρονος να κάνει βουτιά στο κενό από ύψος πέντε ορόφων.


Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Οι διασώστες, όταν έφτασαν, διαπίστωσαν τον θάνατο του παιδιού.

Πηγή: thestival.gr, seleo.gr
Πηγή φωτό: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε