Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Την έπνιξαν με ένα κομμάτι ύφασμα στο σπίτι της!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής από τις σκληρές εικόνες – Τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί και τι ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στη μονοκατοικία του φόνου

Η 78χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από γείτονές της, στη μονοκατοικία που έμενε στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο αλλά και αστυνομικοί, που άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι του στυγερού εγκλήματος.

Από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι εσωτερικοί χώροι ήταν ερευνημένοι, πλην όμως μέχρι στιγμής δεν εξακριβώθηκε αφαίρεση αντικειμένων. Από ιατροδικαστή που κλήθηκε και προσήλθε στο σημείο, διαπιστώθηκε από μακροσκοπική εξέταση ότι η ηλικιωμένη είχε δεμένο ένα τεμάχιο υφάσματος στο λαιμό, με το οποίο οι άγνωστοι δράστες προκάλεσαν τον θάνατό της.

Προσήλθε επίσης ειδικό συνεργείο της Υ.Ε.Ε.Β.Ε. για εξερεύνηση του χώρου. Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν συγκλονισμένοι και κάνουν λόγο για μια ήσυχη γυναίκα, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά της.

Κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό. Όπως είπαν στους αστυνομικούς ανησύχησαν επειδή δεν είδαν την 78χρονη και αποφάσισαν να μπουν στη μονοκατοικία, όταν εκείνη δεν τους άνοιξε την πόρτα και δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις που της έκαναν…
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πηγή: seleo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Θεσσαλονίκη: Κεραυνός σκότωσε ένα ολόκληρο κοπάδι – Φωτό και βίντεο για το γεγονός που κάνει το γύρο των social media!

Εύβοια: Έπαθε σοκ όταν είδε πόσα χρήματα υπήρχαν στον τραπεζικό του λογαριασμό – Ο κρύος ιδρώτας και οι εξηγήσεις των αρμοδίων!

Θεσσαλονίκη: ”Γοργόνα” σε συντριβάνι – Μπήκε μέσα με… όσα λιγότερα μπορούσε και προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος (Φωτό)!

Μύκονος: Η αλλαγμένη Τζούλια Αλεξανδράτου και ο σύζυγός της έγιναν θέμα συζήτησης στην παραλία – Δείτε το βίντεο!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε