Τρίτη, 21 Μαΐ
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Το δράμα της χαροκαμένης μάνας – Έχασε την κόρη της και την απελαύνουν!

Η 13χρονη που έχασε τη ζωή της
Η 13χρονη που έχασε τη ζωή της

Συγκλονίζει ο θάνατος της 13χρονης μαθήτριας – Οι κάτοικοι της περιοχής πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον άδικο θάνατο της 13χρονης Σάρα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Την συγκέντρωση διοργανώνει στις 18.00 η Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών στην περιοχή των «δεδεκαόροφων» πολυκατοικιών στη συμβολή των οδών Λαγκαδά με Αγίου Δημητρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Να σταματήσουμε τώρα τα εγκλήματα συγκυβέρνησης-τρόικας. Ένα ακόμη αθώο θύμα στο βωμό της κρίσης και των μνημονίων. Η Σάρα, 13χρονη μαθήτρια από την Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης άφησε την τελευταία της πνοή. Η άνεργη μητέρα της στην προσπάθεια να μην πεθάνουν από το κρύο – η ΔΕΗ τους έχει κόψει το ρεύμα- χρησιμοποίησαν ένα μαγκάλι. Οι αναθυμιάσεις από το μαγκάλι σκότωσαν την μικρή Σάρα, ενώ κι η μητέρα της κινδύνεψε να πεθάνει. Το τραγικό της ιστορίας η μητέρα συνελήφθη για έγκλημα εξ αμελείας!

Απελαύνουν τη μητέρα της άτυχης 13χρονης

Εν τω μεταξύ τον δικό της σταυρό του μαρτυρίου καλείται να κουβαλήσει η 54χρονη μητέρα της άτυχης 13χρονης. Εκτός από το χαμό της κόρης της μπροστά στα μάτια της επειδή δεν είχαν τα χρήματα για να πληρώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ, η χαροκαμένη μάνα πρέπει να αντιμετωπίσει και το ελληνικό κράτος που βρίσκοντας την ευκαιρία να εξαντλήσει την αυστηρότητα του, της δίνει προθεσμία 30 ημερών να εγκαταλείψει τη χώρα επειδή, όπως προέκυψε, είχε πρόβλημα «με τα χαρτιά της».

Μάλιστα παρολίγον να βρεθεί αντιμέωπη και με τα χειρότερα αφού, αρχικά, θεωρήθηκε υπαίτια για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ευτυχώς, όμως, η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, Άννα Καραμόσχογλου, έκανε χρήση του άρθρου 302 παρ. 2 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο, αν το θύμα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια είναι οικείος του υπαιτίου, το δικαστήριο μπορεί να απαλλάξει τον υπαίτιο από κάθε ποινή, αν πεισθεί ότι λόγω της ψυχικής οδύνης που υπέστη από τις συνέπειες της πράξης του δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε ποινή.

Παρόλα αυτά δεν γλίτωσε την απίστευτη ταλαιπωρία αφού αν και σε κατάσταση σοκ, οδηγήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Υποδιεύθυνση Αλλοδαπών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε πρόβλημα με την παραμονή της στην Ελλάδα. Και εκεί της ανακοινώθηκε ότι σε 30 ημέρες θα πρέπει να εγκαταλείψει τη χώρα και να επιστρέψει στην πατρίδα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Τραγωδία με 21χρονη φοιτήτρια – Πέθανε μέσα σε 15 μέρες!

Ηράκλειο: Το κρεβάτι βάφτηκε με αίμα – Τον σακάτεψε την ώρα που κοιμόταν!

Τρίπολη: Η τράπεζα άδειασε τον λογαριασμό καταθέτη που χρωστούσε στην εφορία – Φωτό!

Θεσσαλονίκη: Τι λέτε να έκανε επιχειρηματίας για να αποφύγει να πληρώσει τις οφειλές του;


Χανιά: Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί στον δρόμο του αγοραίου έρωτα!


Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε