Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τραγωδία με νεκρή γυναίκα στην άσφαλτο – Σκοτώθηκε μετά από καραμπόλα αυτοκινήτων με μηχανές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας συγκλονίζει την πόλη – Η κοπέλα επέστρεφε σπίτι μαζί με τον φίλο της, που οδηγούσε τη μηχανή

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ (08-05-2014) στην οδό Εθνικής Αμύνης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που είχε ως τραγικό αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της μια 23χρονη κοπέλα.

Όλα ξεκίνησαν όταν o 45χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου προσπάθησε να ξεπαρκάρει το όχημά του, που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Εθνικής Αμύνης. Από το σημείο εκείνη την ώρα περνούσε με την μοτοσικλέτα του ένας 26χρονος, ενώ στο δίκυκλο επέβαινε η άτυχη 23χρονη γυναίκα.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν αντιλήφθηκε το ΙΧ και συγκρούστηκε με το όχημα. Ξέφυγε στη συνέχεια από την πορεία του και συγκρούστηκε με άλλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 25χρονος και επέβαινε μία 24χρονη ως συνεπιβάτης. Η δεύτερη μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με άλλα 3 ΙΧ αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το thestival.gr, από τις πολλαπλές συγκρούσεις σκοτώθηκε η 23χρονη που επέβαινε στην πρώτη μοτοσικλέτα, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά ο 26χρονος και οι επιβάτες της δεύτερης μοτοσικλέτας. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άνδρες της Τροχαίας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που ξεπάρκαρε συνελήφθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Πάτρα: Επιτέθηκε στην αδερφή του με χειρουργικό νυστέρι και έβαλε φωτιά – Χαμός στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας!

Εύβοια: Προεκλογική συγκέντρωση με δωρεάν διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή – Δείτε φωτό και βίντεο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε