Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βιντεοσκοπούσαν τον βιασμό του 7χρονου στο Παπάφειο!

Θεσσαλονίκη: Βιντεοσκοπούσαν τον βιασμό του 7χρονου στο Παπάφειο!

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις με τους δράστες να πιάνουν στον ύπνο το 7χρονο αγοράκι – Τι περιλαμβάνει η δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης…

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για το Παπάφειο Ορφανοτροφείο και συγκεκριμένα για την κόλαση που βίωνε ένα 7χρονο αγοράκι το 2012. Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, δεν είναι ένας αλλά έξι οι ανήλικοι (ηλικίας 10 έως 13 ετών) που εμπλέκονται στην υπόθεση κακοποίησης του ανήλικου παιδιού που συγκλονίζει. Στη δικογραφία γίνεται αναφορά σε βιασμούς αλλά και βιντεοσκοπήσεις. Ο εφιάλτης του παιδιού δεν είχε τέλος, καθώς φέρεται ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση ακόμη και ενώ κοιμόταν στο θάλαμο του ιδρύματος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, αναφέρεται ότι οι κατηγορούμενοι έφτασαν στο σημείο να καταγράφουν τα όσα έκαναν με τα κινητά τους τηλέφωνα. Σε ένα από τα βίντεο, τέσσερα παιδιά επευφημούν και χειροκροτούν την παρενόχληση του 7χρονου από δύο άτομα. Οι προτροπές τους είναι εμφανείς, με συνέπεια να αντιμετωπίζουν και αυτά κατηγορίες ως ηθικοί αυτουργοί. Οι ανήλικοι ”πρωταγωνιστές” παραπέμφθηκαν να δικαστούν για βιασμό, αποπλάνηση και προσβολή γεννετήσιας αξιοπρέπειας.

 

Για την υπόθεση του βιασμού 7χρονου αγοριού στο Παπάφειο ίδρυμα, η οποία έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ρωτήθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης προς τιμήν των υπηρετούντων στο Νατοϊκό στρατηγείο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν θέλησε να σχολιάσει τη στάση του Μητροπολίτη Άνθιμου και αρκέστηκε στο να δηλώσει: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για το θέμα. Από τη στιγμή που μπήκε εισαγγελέας στην υπόθεση, δεν θέλω να κάνω σχόλιο».

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του μητροπολίτη Άνθιμου μετά τον σάλο που προκάλεσαν η αποκάλυψη υπόθεσης βιασμού επτάχρονου αγοριού στο Παπάφειο και οι ποινικές διώξεις σε βάρος του διοικητικού συμβουλίου του Ορφανοτροφείου για απόπειρα συγκάλυψης.

Όπως ανέφερε, γίνεται έρευνα για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το περιστατικό, το οποίο παράλληλα αποτελεί αντικείμενο έρευνας και της Δικαιοσύνης. Τονίζει ακόμη ότι το συγκεκριμένο περιστατικό είναι μοναδικό στην υπερεκατονταετή ιστορία του Παπαφείου ορφανοτροφείο και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως αφορμή για την δυσφήμιση του έργου του.

Πηγή: thestival.gr, Eφημερίδα Espresso

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε