Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ζωντανή η Άννα Τερζίδου – Λύθηκε το μυστήριο της εξαφάνισης – Τα λόγια της 16χρονης στους αστυνομικούς!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

– Η 16χρονη μαθήτρια είχε εξαφανιστεί στις 8 Σεπτεμβρίου ενώ κατευθυνόταν στην περιοχή της Ασπροβάλτας
– Με το πέρασμα των ημερών η αγωνία των συγγενών και του πατέρα της Άννας Τερζίδου χτύπησε κόκκινο
– Την ημέρα της εξαφάνισης κάτοικος της περιοχής κατέθεσε ότι την είδε να μπαίνει σε ένα άσπρο αυτοκίνητο
– Η έκπληξη των αστυνομικών για τις κινήσεις του πατέρα και η επίλυση του μυστηρίου
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

 

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια εξαφάνισης της 16χρονης Άννας Τερζίδου από την Θεσσαλονίκη. Τα ίχνη της είχαν χαθεί στις 8 Σεπτεμβρίου και η αγωνία για τη ζωή της είχε χτυπήσει κόκκινο. Η μαθήτρια παρουσιάστηκε μόνη της το απόγευμα στο Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης και δήλωσε την ταυτότητά της. Είπε πως είναι καλά στην υγεία της και κάθισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών, που ετοιμάζονται για επίσημες ανακοινώσεις…

Το χρονικό του θρίλερ

Τα ίχνη της Άννας Τερζίδου χάθηκαν στις 8 Σεπτεμβρίου από το χωριό Περιστερώνας Θεσσαλονίκης, κοντά στη λίμνη Βόλβη. Τη μυστηριώδη εξαφάνιση ερευνούσαν με ιδιαίτερη προσοχή οι αστυνομικές Αρχές, αναζητώντας κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να τους οδηγήσει στον εντοπισμό της ανήλικης. Στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας ανέβηκε η φωτογραφία της μαθήτριας, μόλις δηλώθηκε η εξαφάνισή της…

Σύμφωνα με πληροφορίες, φίλη της 16χρονης κατέθεσε στις Αρχές ότι εκείνη την ημέρα η Άννα της είπε ότι θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη και θα γυρνούσε, κάτι που τελικά δεν έγινε. Μάλιστα, τόνισε ότι η 16χρονη διέγραψε τον λογαριασμό της στο facebook και έκλεισε το κινητό της. Κάτοικος της περιοχής κατέθεσε, πως την ημέρα της εξαφάνισης είδε τη μικρή να μπαίνει σε ένα άσπρο αυτοκίνητο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ανήλικη έφυγε στις 8 Σεπτεμβρίου αλλά στο τοπικό αστυνομικό τμήμα η εξαφάνιση δηλώθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, 14 ολόκληρες ημέρες μετά. Η 16χρονη έμενε στο χωριό με τον πατέρα της, ενώ η μητέρα της ζει στην Αθήνα. Ο πατέρας άργησε να καταφύγει στις Αρχές, καθώς όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, η κόρη του είχε φύγει και στο παρελθόν από το σπίτι, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε. Αυτός ήταν όπως είπε και ο λόγος που δεν έκανε αμέσως τη δήλωση της εξαφάνισης καθώς θεώρησε ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν και αυτή τη φορά.

ΦΩΤΟ από thestival.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε