Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη:Η επόμενη μέρα της πυρκαγιάς – Καμμένα σπίτια, πεσμένα δέντρα και ”ξεριζωμένες” τέντες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο τη φωτιά στην Ασπροβάλτα και τώρα οι προσπάθειές τους επικεντρώνονται στο πύρινο μέτωπο της Χαλκιδικής…

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε, χθες το απόγευμα, στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον έως τώρα απολογισμό, η πυρκαγιά έκαψε 100 στρέμματα δασικής και 10 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης (σε οικοπεδικούς χώρους).

Ακόμη, κάηκαν στον οικισμό «Ριβιέρα» ένα λυόμενο σπίτι, μία στέγη διπλοκατοικίας και δύο παραπήγματα.Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη όλη τη νύχτα με της φλόγες, ενώ το έργο τους δυσχέραιναν οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή, προκαλώντας συνεχείς αναζωπυρώσεις.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στην περιοχή παραμένουν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με τα πληρώματά τους.Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά που ξέσπασε τη νύχτα σε δασική έκταση στην περιοχή Βάβδο Χαλκιδικής, όπου επιχειρούν πυροσβέστες. Από τη φωτιά δεν απειλούνται σπίτια ή εγκαταστάσεις.

Στο μεταξύ, οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη προκάλεσαν πτώσεις δένδρων και κλαδιών σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ ξεριζώθηκαν τέντες από καταστήματα και μπαλκόνια οικοδομών.

Στα σημεία που προκλήθηκαν προβλήματα επενέβησαν, κατά περίπτωση, η Πυροσβεστική και συνεργεία των κατά τόπους δήμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Συνεχής ενημέρωση για τη μεγάλη φωτιά στην Εύβοια που έκαψε σπίτια

Που υπάρχει σήμερα κίνδυνος πυρκαγιάς

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Κορωπί


Περιόρισαν τη φωτιά που έκαψε σπίτια στην Ασπροβάλτα – Φωτιές σε 8 περιοχές της χώρας! ΦΩΤΟ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε