Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Θρήνος και βασανιστικά ερωτήματα για τον θάνατο 35χρονης και του βρέφους της

Θρήνος και βασανιστικά ερωτήματα για τον θάνατο 35χρονης και του βρέφους της

Στο πένθος βυθίστηκε ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς μια οικογένεια στο Βόλο, μετά τον θάνατο μίας 35χρονης γυναίκας και του αγέννητου παιδιού της.

Η 35χρονη, η οποία διένυε τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μεγάλωσε στο Βόλο και το τελευταίο χρονικό διάστημα διέμενε με τον σύζυγό της στην Ραχούλα Καρδίτσας. Τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όμως, πήγαν στο Βόλο για να περάσουν μαζί με τους συγγενείς της τις γιορτές.

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μετέβησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας για προγραμματισμένο υπέρηχο αλλά και γιατί δεν αισθανόταν το βρέφος. Ο χρόνος περνούσε και γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, οι συγγενείς της ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι το μωρό της ήταν νεκρό.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συγγενών, οι γιατροί ήταν καθησυχαστικοί για την πορεία της κατάστασης της υγείας της 35χρονης, την οποία ανέλαβε άλλος γιατρός από αυτόν που την παρακολουθούσε, γιατί εκείνος απουσίαζε.

Γύρω στις 6.00 τα ξημερώματα η είδηση “πάγωσε” τους πάντες. Η 35χρονη ήταν επίσης νεκρή.
Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας ενημέρωσαν την Αστυνομία και αστυνομικοί του Α.Τ. Λάρισας διενεργούν προανάκριση προκειμένου να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του βρέφους και της 35χρονης γυναίκας.

Πηγή: e-volos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε