Κυριακή, 16 Ιουν.
30oC Αθήνα

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή η γερμανίδα τουρίστρια που αγνοούνταν

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεκρή εντοπίσθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τρίτης η 51χρονη Γερμανίδα τουρίστρια, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από χθες το βράδυ στην περιοχή της Κάτω Ζάκρου Σητείας.

Την τουρίστρια εντόπισαν οι δυνάμεις διάσωσης στην πλαγιά του φαραγγιού της Κάτω Ζάκρου και άμεσα ανέσυραν το πτώμα της το οποίο αναμένεται να μεταφερθεί στο Ηράκλειο για νεκροψία- νεκροτομή.

Η 51χρονη παραθέριζε στην Κάτω Ζάκρο Σητείας, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια, και έφυγε το βράδυ της Δευτέρας από το σπίτι της αφήνοντας ένα σημείωμα, που σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι είχε κουρασθεί από τη ζωή της.

Συγγενικά της πρόσωπα ειδοποίησαν την αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της από χθες το βράδυ και τελικά βρέθηκε σήμερα νεκρή στο φαράγγι της Ζάκρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του άντρα που έγινε εφιάλτης για 22 άτομα – Διαβάστε τι έκανε μέσα σε 4 μήνες!

Εύβοια: Κατέρρευσε ο ταβερνιάρης που σκότωσε με καρέκλα σκυλίτσα, όταν έμαθε την ποινή που του επιβλήθηκε!

Θεσσαλία: Οδύνη για τις δύο αδερφές που σκοτώθηκαν ενώ πήγαιναν να δουν τα παιδιά τους – Το δυστύχημα που βύθισε στο πένθος τις Καρυές!

Σάμος: Τραγωδία στη θάλασσα του λιμανιού – Την έβλεπαν να πέφτει και να πνίγεται μέσα στο αυτοκίνητό της (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε