Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Τρεις τραυματίες στη Λήμνο από τον μεγάλο σεισμό

Τρεις τραυματίες στη Λήμνο από τον μεγάλο σεισμό

Ένας τουρίστας τραυματίστηκε ελαφρά στο αεροδρόμιο της Λήμνου αλλά και μια μητέρα με το παιδί της υπέστησαν θλαστικά τραύματα από τον μεγάλο σεισμό με επίκεντρο το Βόρειο Αιγαίο. Μικροπροβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Ένας βρετανός τουρίστας τραυματίστηκε ελαφρά στο αεροδρόμιο της Λήμνου, καθώς κατά τη διάρκεια του σεισμού των 6,3 βαθμών κατέπεσε τμήμα ψευδοροφής.

Όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ – ΜΠΕ από το τμήμα των επειγόντων στο νοσοκομείο της Λήμνου, “το συμβάν αντιμετωπίστηκε από το γιατρό του αεροδρομίου”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν με θλαστικά τραύματα μια μητέρα και το παιδί της από το χωριό Κορνός, που κατά τη διάρκεια του σεισμού προσπάθησαν να προστατευθούν κάτω από ένα τραπέζι.

Το νοσοκομείο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω του σεισμού, αν και κατά τη διάρκεια της δόνησης έγινε πρόσκαιρη διακοπή της ηλεκτροδότησής του, πρόβλημα που τώρα έχει αποκατασταθεί.

Τρια εγκατελειμμένα σπίτια κατέρρευσαν στη Λήμνο ενώ στη Λέσβο έχει καταγραφεί η κατάρρευση μιας παλιάς εκκλησίας σε χωριό στο βόρειο τμήμα του νησιού.

Ακούστε τί είπε στο NewsIt ο Δήμαρχος Λήμνου, Αντώνης Χατζηδιαμαντής:

Ακούστε τι είπε στο NewsIt ο Δήμαρχος Σαμοθράκης, Γιώργος Χάνος:

Διαβάστε επίσης:

Πολύ ισχυρός σεισμός 6,5 Ρίχτερ με επίκεντρο το Βόρειο Αιγαίο συγκλόνισε όλη την Ελλάδα

Δείτε βίντεο από τον σεισμό των 6.5 Ρίχτερ

 Μία τουρίστρια τραυματίστηκε στη Λήμνο από το σεισμό 6,5 Ρίχτερ

Παπαζάχος: Είμαστε τυχεροί, ο σεισμός ανήκει στο ρήγμα της Ανατολίας

Σε ετοιμότητα ο Στρατός μετά το σεισμό των 6,5 Ρίχτερ στο Βόρειο Αιγαίο

Μέχρι 7 Ρίχτερ δίνουν το σεισμό ξένα ινστιτούτα – Για 6,3 Ρίχτερ κάνει λόγο το Γεωδυναμικό – Αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί
 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε