Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Τρίκαλα: Έμαθε τα χρήματα που θα πληρώσει για τον ΕΝΦΙΑ και του ήρθε ταμπλάς – Έξω φρενών οι αγρότες σε χωριά του νομού!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην πόλη για τον ΕΝΦΙΑ, καθώς αγροικίες στα χωριά των Τρικάλων εμφανίζονται να έχουν μεγαλύτερη αντικειμενική αξία από σπίτια – φιλέτα σε μεγάλες πόλεις της χώρας.

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα αγρότη από τους Γόμφους Τρικάλων που καλείται να πληρώσει 3.900€ για αγροικία 50 τ.μ. που βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 1 στρέμματος.

Στον Άγιο Προκόπιο Τρικάλων (χωριό μερικών δεκάδων κατοίκων) παλιό σπίτι 40 τ.μ. εμφανίζεται με… αντικειμενική αξία 38.000 € (έναντι 8.000 € πέρυσι!). Κι όλα αυτά όταν το παράδειγμα που φέρνει το ίδιο το TAXIS αναφέρει πως για ένα διαμέρισμα 200 τ.μ. στην Εκάλη ο ΕΝΦΙΑ είναι μόλις… 1.400€.

Οι Τρικαλινοί, όπως καταγράφει το trikalavoice.gr, είναι ανάστατοι και μάλιστα ήδη έκανε παρέμβαση μέσα στο Σαββατοκύριακο στο αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών ο βουλευτής της Ν.Δ., Ηλίας Βλαχογιάννης.
ΦΩΤΟ από ΑΠΕ

Πηγή: trikalavoice.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Εφιάλτης στην πισίνα – Επανέφεραν στη ζωή 17χρονο παιδί που κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα!

Εύβοια: Ο καπνός που άρχισε να βγαίνει από το καπό του αυτοκινήτου λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή – Φωτό και βίντεο!

Αχαϊα: Χαμός με χαστούκια και φωνές σε παραλία – Το χέρι του πήγε σε σημείο που δεν έπρεπε!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε