Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρίκαλα: Γύρισε πλευρό στο κρεβάτι και είδε τον άντρα της νεκρό!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Συγκλονίζει μια ολόκληρη γειτονιά της πόλης, ο θάνατος του νεαρού άντρα – Οι γιατροί στο νοσοκομείο δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή…

Τα ξημερώματα μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο Τρικάλων ο Σ.Σ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος άντρας πέθανε από ανακοπή στο σπίτι του, την ώρα που κοιμόταν.

Η γυναίκα του άτυχου άντρα και οι στενοί του συγγενείς ξεσήκωσαν με τις φωνές τους ολόκληρη τη γειτονιά. Πολύ γρήγορα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου όμως απλά επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 38χρονου Σωτήρη, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με τους οικείους του, σήμερα θα μετέβαινε στο Νοσοκομείο Τρικάλων για προγραμματισμένες εξετάσεις, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και μάλιστα πρόσφατα είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Μυτιλήνη: Ανείπωτη τραγωδία με 7 νεκρούς μετανάστες – Αναποδογύρισε η λέμβος και πνίγηκαν – Φόβοι για αύξηση των θυμάτων!

Κρήτη: Η διαθήκη, το τελευταίο μήνυμα και ο σπαραγμός της χαροκαμένης μάνας – Άγνωστες πτυχές πίσω από το έγκλημα της Ιεράπετρας (Βίντεο)!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε