Τετάρτη, 8 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τρίκαλα: Η αντίδραση του συζύγου όταν έπιασε τη γυναίκα του στο κρεβάτι με τον εραστή της – Η παγίδα στο παράνομο ζευγάρι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τα όσα έγιναν στο επίμαχο διαμέρισμα αλλά και τα όσα ακολούθησαν στη συνέχεια καταγράφηκαν στο αστυνομικό δελτίο

Σκηνές απείρου κάλλους σε καμποχώρι των Τρικάλων, με τον σύζυγο να πιάνει επ’ αυτοφώρω τη σύζυγο, και να καλεί την αστυνομία. Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr κατεγράφη στο αστυνομικό δελτίο ένα βράδυ, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Ο απατημένος σύζυγος επέστρεψε νωρίτερα από προγραμματισμένο του ταξίδι εκτός Τρικάλων και έχοντας ήδη υποψίες, παρακολούθησε τις κινήσεις της «καλής» του. Όταν ήρθε η ώρα έκανε… «ντου» στο σπίτι ( γειτονικό, όχι το δικό τους!) και έπιασε το παράνομο ζευγάρι σε πολύ… χαλαρές στιγμές.

Τους έβγαλε έξω σε έξαλλη κατάσταση και κάλεσε την αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό. Όταν με τα πολλά τα πνεύματα πήγαν να ηρεμήσουν η γυναίκα επιχείρησε να μπει στο σπίτι τους, ωστόσο ο απατημένος σύζυγος της απαγόρευσε την είσοδο.

Τότε κάλεσε εκείνη την αστυνομία και άντρες αυτής παρενέβησαν ζητώντας από τον σύζυγο να της επιτρέψει να μπει για μερικά λεπτά και να πάρει ορισμένα από τα ρούχα και τα πράγματά της. Το θέμα κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων της τοπικής κοινωνίας, με τα σενάρια για τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης να δίνουν και να παίρνουν…

Πηγή: trikalavoice.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Εύβοια: Κατέρρευσε ο ταβερνιάρης που σκότωσε με καρέκλα σκυλίτσα, όταν έμαθε την ποινή που του επιβλήθηκε!

Θεσσαλία: Οδύνη για τις δύο αδερφές που σκοτώθηκαν ενώ πήγαιναν να δουν τα παιδιά τους – Το δυστύχημα που βύθισε στο πένθος τις Καρυές!

Κομοτηνή: Εκπλήξεις στην πρώτη νύχτα του γάμου – Η νύφη έμαθε το μεγάλο μυστικό του άντρα της!

Ρόδος: Ο πιο απρόσεκτος τουρίστας – Έκανε για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος και… ιδού το αποτέλεσμα (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε