Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρίκαλα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Νίκος Τσαγκούλης λίγο μετά την βάπτιση του γιου του!

ΦΩΤΟ από το trikalanews
ΦΩΤΟ από το trikalanews

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η Τρικαλινή κοινωνία από την απώλεια ενός ακόμα επίλεκτου μέλους της. Ο ξαφνικός θάνατος του 40χρονου γιατρού…

Νίκου Τσαγκούλη χθες το απόγευμα σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία» στα Τρίκαλα και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τον χαμογελαστό άνθρωπο. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την ερχόμενη Τρίτη στις 14.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Ευαγγελισμού Θεοτόκου και η ταφή θα τελεστεί στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγο του Νεκταρία, τον μικρό γιο του Ιωάννη που πρόσφατα βάφτισε, τους γονείς του Ιωάννη και Βασιλική, τα αδέλφια του Γιώργο, Μαρία Κωνσταντίνα, καθώς και τα πεθερικά του, Αντώνη και Σωτηρία.

Συντετριμμένη είναι και η Ιατρική Κοινότητα καθώς ο Δρ. Νίκος Τσαγκούλης, ήταν από τους πιο καταρτισμένους Έλληνες Επιστήμονες στον κλάδο του και παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε να επιδείξει ένα «πλούσιο» βιογραφικό σπουδών και τίτλων.

Ο εκλιπών, φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου «Carol Davila» του Βουκουρεστίου, από όπου αποφοίτησε με άριστα. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως οπλίτης Ιατρός στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λαρίσης, στον χειρουργικό τομέα. Ακολούθησε η τρίμηνη εκπαίδευση στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων (Παθολογία, Καρδιολογία, Χειρουργική) και κατόπιν στο Κέντρο Υγείας Πύλης, ενώ πραγματοποίησε το πρώτο τμήμα της ειδικότητάς του στην Γενική Χειρουργική του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, όπου εργάστηκε και στο ορθοπεδικό τμήμα για ένα 6μηνο.

Πηγή: trikalanews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε